Ana SayfaModaVivienne Westwood Anglomania + Lee koleksiyonu

Vivienne Westwood Anglomania + Lee koleksiyonu

Lee Sonbahar -Kış koleksiyonu ve Vivienne Westwood Anglomania`yı dün Nişantaşı House Cafe`de sıcak bir davetle tanıttı. Birbirinden eğlenceli jeanlerle kışın vazgeçilmezi haline gelecek Lee, Sonbahar/Kış 2010 koleksiyonu`nda ikonik denim markası köklü geçmişinden geleceğe uzanıyor. Dönüm noktası güçlü tasarımları, yepyeni tekniklerin uygulandığı stonewash ve streç denim Lee`nin jean giyimindeki deneyimini kanıtlıyor. Modaya uygun, eğlenceli, bu efsanevi markanın gücünün en tepe noktasında bulunuyor. 

STONEWASH 

Denim 1982’ye geri dönüyor.1982 yılında Lee ilk kez Stonewash ürünlerini sergilemişti. Stonewash’tan daha önce denim yıkamaları yaratıcı yıkamaları ve yumuşak dokunuşları, ilkel yöntemlerle yapılıyordu. Golf topları, bez spor ayakkabıları, lastikler ve taşlar denimle birlikte karıştırıyordu, ta ki mükemmel etki sağlayan sünger taşları bulunana kadar. Sonbahar/Kış10 için, Lee jeanleri 15 dakika, 30 dakika, 45 dakika, 60 dakika, 90 dakika ve iki saat (ve daha fazlası!) sürelerde yıkayarak, Stonewash’a orijinallik sağlıyor Stonewash uygulamasının ölçüsü; jeanlerde çeşitli ışık ve gölge efektleri, tozlu görünümden, kaliteli eskitmeye kadar, el işçiliğiyle yaratılırken, ürünleri satın alan müşterilere ise yapılan işlemin ürün üzerinde görmenin keyfi kalıyor.

Vivienne Westwood Anglomania…

Hot Pant

Koleksiyonun ilham aldığı ana nokta, Vivienne Westwood’un dinamik kesimlerden oluşan ve onun kariyerini geliştiren, 1970ler ve 80lerdeki seminal punk ve korsan koleksiyonları. Erkekler için bondage jeanlerde onun imzası haline gelen fermuarlı ağdan oluşan stili, kavisli bacak kesimi, düğme detaylı kemere sahip pantolon askısıyla banana jean tasarlanmış. Bayanlar için ise, Westwood’u ikonik eğri yazısı baskılı ve kıvrımlı kısa kadın şortu ve sarmal bacak kesimiyle dantel etkisi yaratan kıvrık jeanler bulunuyor.

Siyah ve koyu indigo denimler streç ve streç olmayan daha az yıpranmış ve vintage yıkamalarla kontrast oluşturuyor. Parlak boyamalı elektrik mavisi, kırmızı ve zümrüt yeşili, camel ve beyazla rengiyle tamamlanıyor. Westwood’un couture elbiselerinde, metalik baskılı altın ve bakır rengi denimle birlikte ‘trompe l’oeil’ efekti yaratan çizgilere de rastlamak mümkün.

Vivienne Westwood Anglomania + Lee ayrıca sınırlı sayıda üretilen ve ilk kez Milan ve Paris Moda haftasında ilk kez sahneye çıkan seriyi de sunar. Yeni beyazlatma efektli yıkamalı ve yeni 2 yeni stil – bummy jean ve bondage sort – sadece özel olarak seçilmiş, seçkin Vivienne Westwood butiklerinde satışa sunulacak. 

The Vivienne Westwood Anglomania + Lee koleksiyonu, Vivienne Westwood ile birlikte dünya çapındaki satış noktalarında.

Lee Sonbahar – Kış koleksiyonu ve Vivienne Westwood Anglomania tanıtım davetini izlemek için tıklayın…

Koleksiyonu daha yakından incelemek için fotogaleriye tıklayın…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI