Ana SayfaDekorasyonVilleroy&Boch Urban Nature

Villeroy&Boch Urban Nature

Doğada yer alan şekiller ve formlar her zaman estetik tasarımlar için esin kaynağı oluyor. Dünyanın en köklü ve tanınmış sofra markası Villeroy & Boch, doğadaki formlardan ilham aldığı Urban Nature serisi ile zarif, sofistike ve estetik zevklere hitap ediyor.  

“Urban Nature” – serisi doğal formları modern kentsel stille harmanlıyor. Villeroy & Boch bu seri ile anlam ve karakter olarak oldukça başarılı ve birbirleri ile uyumlu bir koleksiyon sergiliyor.
Villeroy & Boch kalite ve zarafetini yansıtan bu büyülü seri; her biri el işçiliği ile üretilen, kendine özgü ve karakteristik tarzıyla otantik bir çekiciliğe sahip aynı zamanda pratik ve fonksiyonel…
Uyum, duygu ve sıcaklık serinin temsil ettiği yeni değerler!
Villeroy & Boch, sofra dekorasyonundaki en yeni trendleri ve yaklaşımlarını “Urban Nature” serisi ile etkileyici bir biçimde ortaya koyuyor. Urban Nature’un çizgisi öylesine uyumlu tasarlandı ki, sade şıklığın kusursuz bir ifadesine dönüşüyor.
Urban Nature, tasarım ve sofra dünyasındaki değişimin yeni çıkış noktası… Seri,  sofra dekorasyonundaki yeniliği keşfetmeye davet ediyor; gastronominin değişen formları ile yeni bir tasarım sunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI