Ana SayfaGüzellikViktor & Rolf`un yeni parfümü Bonbon

Viktor & Rolf`un yeni parfümü Bonbon

Viktor & Rolf`un en yeni parfümü Bonbon.

Koleksiyonlar boyunca işlenmiş olan fiyonk, bu kez de Bonbon`un şişesi olarak karşımıza çıkıyor. Bonbon, sıklıkla dokunsal zevk veren, coşku anını ateşleyen bir hazzı çağırıyor.

Eşi benzeri olmayan Bonbon şişesi, ünlü Pochet du Courval`ın usta zanaatkarının elinde vücüt buldu. Teknik zorlukların üstesinden gelinerek, cam fiyonk katı ve çığır açan patent süreci sonucunda başarıyla son haline getirildi. Siluetine sadık kalınarak, fiyongun tasarımının kontürleri hassas bir degradasyon tekniği ile pembenin tonları ile gölgelendirildi. Mükemmelliğe yontulan bu çetin tasarım, ölçek ve hat geliştirme sürecinden itibaren aynı bir couture elbisenin yaratımında olduğu gibi hassasiyet ve zanaatkarlıkla yapıldı. 

Profesyonel uzmanlık ve deneyim sayesinde döküm ve cam şişirmede denge sağlanarak oranlı ve dinamik fiyonk bir şişe elde edildi. Yenilikçi tekniklerle donanmış olan zanaatkarlar, şişenin boyun seviyesini kanatlardan ve kat yerlerinden hava üfleyerek yükselttiler. Bu karmaşık kalıbın her bir köşesinin eşit miktarda şişirildiğine ve merkezdeki düğümün teknik olarak mümkün olan en iyi şekilde hayat bulduğuna emin olundu. Bir yıllık çalışma sonucunda, zanaatkarlar bu olağandışı fiyonk şişenin hayata geçmesi ile imkansızın mümkün olduğunu kanıtlamış oldular.

Bonbon`un karamel notaları koku alma duyusunu tetiklerken, şeker ve yağ ise geleneksel bir bütünlük katıyor. Kokunun karamel notaları yenilikçi ve alışılmadık olduğu için beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşmak şaşırtıcı değil.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI