Ana SayfaGündemVictoria's Secret Meleği Olmak İçin Ne Gerekiyor?

Victoria’s Secret Meleği Olmak İçin Ne Gerekiyor?

Victoria’s Secret mankenleri denilince hepimizin aklına kusursuz vücut ölçüleriyle uzun boylu mankenler geliyor. Ancak her uzun boylu zayıf manken de kadroda yer alamıyor. Defilede bir kez podyuma çıkmak bile modellikte sınıf atlamak olarak görülen Victoria’s Secret’ta yer almak için daha pek çok kriteri daha yerine getirmek gerekiyor.

Modellerine çok bağlı olan ve neredeyse her modelini bir marka haline getiren Victoria’s Secret yeni modellerini bünyesine katacağında onlara sadece 30 saniye veriyor. Evet yanlış duymadınız! Sadece 30 saniye. Bu süreçte mankenler vücut kusurlarını ortaya çıkartan sert ışığın altında, iç çamaşırlarıyla jüriyi etkilemeye çalışıyor. Defilenin yapımcısı Monica Mitro, “Orantılı görünen bir vücuda, güzel bir tene, harika bir kişiliğe sahip mankenler arıyoruz” diye konuşurken baş tasarımcı Sophia Neophitou ise “cezbedici” ve “kolayca hatırlanan” mankenler aradıklarını belirtiyor.

Kadroya dahil olabilmek için 1.76 boy minimum ölçüt sayılsa da marka kurallarını çoğu kez esnetiyor. Örneğin, geçen yıl podyumda boy gösteren Cara Delevingne 1.73 boyunda. Victoria’s Secret’ın senelerce baş mankenleri arasında yer alan Miranda Kerr ise 1.75 boyunda. Marka kurallarını sadece boy konusunda esnetmiyor.

Defilede yer almak isteyen onlarca Hollywood yıldızını geri çeviren Victoria’s Secret skandallarla dolu hayatı olan ünlüleri değil, sadece kendi mankenlerini ünlü yapıyor. Ancak firma son dönemde skandallarıyla ünlü Kardashian ailesinin küçük kız kardeşleri Kendall Jenner’ı bünyesine kattı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI