Ana SayfaModaVictoria`s Secret Akasya AVM`de

Victoria`s Secret Akasya AVM`de

Türkiye`de şimdiye kadar sadece kozmetik ürünleri olan Victoria`s Secret`ın artık efsanevi iç çamaşırlarını da Akasya AVM`de açılan ikonik mağasından ulaşabilirsiniz. Victoria’s Secret mağazasında, markanın hem en güzel ve feminen iç çamaşırı koleksiyonları hem de uyku grubu ürünleri yer alıyor.

Ayrıca Akasya AVM`de açılan Victoria’s Secret mağazasında iç giyimin yanı sıra markanın Bombshell, Dream Angels Heavenly ve Victoria’s Secret Angel gibi popüler kokuların yer aldığı parfümlerle birlikte VS Fantasies vücut bakım ve PINK güzellik ürünleri satışa sunuluyor. Ayrıca, markanın kolej temasından ilham alarak yarattığı Victoria’s Secret PINK koleksiyonundan renkli ve seksi iç çamaşırı ve rahat giyim ürünleri de mağazada yer alıyor.

Muhteşem iç çamaşırlarının yanı sıra mağazanın dekorasyonu da göz kamaştırıyor. Victoria’s Secret mağazası, kullanılan özel üretim avizeler ve iç çamaşırından esinlenilen detayların dikkat çektiği iç tasarımıyla, ev rahatlığını hissettiriyor. Mağazanın ön bölümünde süper modellerin siyah-beyaz fotoğraflarının sergilendiği galeri, gizemli ve dramatik bir etki yaratıyor; arka bölümde ise canlı pembe vurguların kullanımıyla mağaza aydınlık ve neşeli bir ortama dönüşüyor. Mağazaya hakim olan dev video ekranlarda Victoria’s Secret’ın efsanevi defilelerinden görüntüler yayınlanıyor.

Özel üretim mobilyaların kullanıldığı oturma alanları, tiftiklenmiş pembe ve kadife finişler, bazıları prova kabinlerinde bile bulunan parfüm tester’ları ile mağazada samimi ve muhteşem bir fitting deneyimi sunuluyor.

Eğitimli ve deneyimli sütyen uzmanları, müşterilere en uygun bedenleri ve modelleri bulmaları için hizmet verirken, her biri farklı tasarlanmış prova kabinlerinde yardım istemek için çağrı butonları da bulunuyor.

Akasya Acıbadem
Acıbadem Mh. Çeçen Sokak, Üsküdar/İstanbul

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI