Ana SayfaModaVictoria Beckham ve Reebok'tan "Drop Four"

Victoria Beckham ve Reebok’tan “Drop Four”

Drop Four koleksiyonu, bir yandan Victoria’nın stil vizyonunu, spor giyim sevgisini ve spor salonunda geçirdiği saatleri yansıtırken, diğer yandan Reebok teknolojisi ve inovasyonuyla birleşiyor ve ortaya spor salonundan sokağa, okuldan seyahate ve çok daha fazlasına uygun yüksek performanslı ürünler çıkıyor.

Victoria Beckham konuyla ilgili olarak; “Reebok x Victoria Beckham koleksiyonu, bana kendinden emin hissettiren, üzerine çok fazla düşünmek zorunda kalmadan zevkle kullanacağım ürünlerden oluşuyor. Spor salonunda gerçek performans sağlayan, yaşamımın farklı alanlarına uyum sağlayıp benimle birlikte hareket edecek biçimde dikkat ve titizlikle tasarlanmış parçalar Drop Four koleksiyonunun temelini olışturuyor” diye konuştu.

Koleksiyonun vurgu renkleri, scarlet kırmızısı ve şarap renginden oluşurken, deve tüyü ve kaymaktaşı renkleri, derin bir dokunuş sunuyor. Paletin tamamlayıcı renkleri ise klasik siyah ve bununla yüksek karşıtlık oluşturan sarı logo oluyor. Cesur silüetler sezonun genel tarzını belirlerken, Drop Four’da her ikisi de lüks mat yüzeylere sahip pencere detaylı ve logolu crop top ve logolu 7/8 tayt ile keskin, ancak ince marka dokunuşları ve beden bilinci daha yüksek tarzlar öne çıkıyor. Dikişsiz crop top ve dikişsiz tayt, vücut hatlarını vurgulayan şekli ve performans düzeyinde sağladığı konfor ile Victoria’nın kişisel favori parçaları olurken, antrenman kalitesinin düşmemesi için koleksiyonun her unsuru tek parçadan oluşuyor. Drop Four, nostaljik parçaların detaylarını çağrıştıran yeni dokulu kumaşlarla çok geniş ürün çeşitliliği sunuyor.

 

Reebok x Victoria Beckham iş birliğiyle geliştirilen Drop Four, Türkiye’de 3 Aralık’tan itibaren Reebok.com.tr, Vakkorama ve Beymen satış noktalarında satışa sunuldu. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI