Ana SayfaGüzellikVichy İle Güneş Korumasını Bir Adım İleri Taşı!

Vichy İle Güneş Korumasını Bir Adım İleri Taşı!

Ideal Soleil Anti-Age SPF 50
Yüksek korumalı yaşlanma karşıtı güneş yüz bakım kremi Ideal Soleil Anti-Age, siyah çay özü ve C vitamini ile zengin camu camu içeren kırışıklık karşıtı formülü ile cildin daha elastik ve ışıltılı olmasını sağlayarak, cildi güneş ışınlarından koruyor. 3 etkili antioksidan güneş koruyucu bakımı Ideal Soleil Anti-Age, daha elastik görünen ve ışıltılı bir cilt sunuyor. Kırışıklık karşıtı etki ve çok yüksek güneş koruması sağlıyor. Güneşe çıkmadan hemen önce kullanabilir, korumanın sürekliliğini sağlamak için özellikle yüzme, terleme, kurulanma sonrasında sık sık ve yoğun şekilde uygulayabilirsiniz. 

Ideal Soleil Ultra Light & Fresh SPF 50
Ucuz ve erişilebilir fiyatlı yüksek korumalı güneş koruyucu Ideal Soleil Ultra Light & Fresh SPF 50, hafif dokusu ve cep boyuyla öne çıkıyor. Yüksek UV koruması ve hızlı emilen ultra hafif süt, tüm cilt tipleri için uygundur. Suya çok dayanıklı ürünü her iki saatte bir, ıslak veya kuru cilde uygulayabilirsiniz. Cep boyuyla Ideal Soleil Ultra Light & Fresh SPF 50, kadınların çantalarının vazgeçilmezi olurken, erkeklerin de ceplerinde taşıyabilecekleri kurtarıcı bir çözüm olarak dikkat çekiyor.

Capital Soleil Mattifying SPF 50+
Çok yüksek korumalı matlaştırıcı yüz kremi Capital Soleil Mattifying SPF 50+, parlama kontrolü ve anında mat etki için Yeşil Kil ve Probiyotik Türevi Bifidus Özü ile zenginleştirilmiş geniş spektrumlu UV koruması sağlıyor. Karma ve yağlı ciltlerin kullanımına özel yeni Capital Soleil Mattifying SPF 50+, kuru bitiş sağlayan doku ve yağlı his bırakmayan formülüyle 12 saate kadar arınmış bir cilt hissi bırakıyor. 3 etkili ürün, UV ışınlarına karşı koruyor, fazla yağı emiyor ve parlamayı kontrol altına alıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI