Ana SayfaModaVersace sonbahar kış kampanya fotoğrafları

Versace sonbahar kış kampanya fotoğrafları

Donatella Versace, radikal işler ortaya koymayı seviyor. İlkbahar/Yaz 2014 sezonunda yüzü olarak Lady Gaga’yı tercih eden modanın kült ismi, bu kez de provakatif  ve seksi Sonbahar/ Kış 2014-2015 Koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor. Koleksiyon böylesine iddialı olunca, kampanya çekimi de radarımıza takıldı.

Moda fotoğrafçılığının başarılı isimleri Mert Alas & Marcus Piggott’un objektifinden yansıyan kampanya çekiminde Stella Tennant, Anna Ewers, Filip Hrivnak ve Daniel van der Deen yer alıyor. Kırmızının, zımbalı deri ceketlerin, kürkün ve keskin hatların hakim olduğu koleksiyon; güçlü kadınlara ve stil sahibi bir duruşa sahip olurken cesur olmaktan vazgeçmeyen erkeklere hitap ediyor. 

Fetiş detaylara sıkça rastladığımız bu koleksiyon, sezon trendlerini ustaca sunarken, bizleri nasıl baştan çıkaracağını da çok iyi biliyor! Zaten söz konusu Versace olduğunda, yüksek doz fetişizme rastlamamak imkansız.
Versace, Sonbahar& Kış 2014 sezonunda da radikal çizgisini bozmayarak, bizleri seksi düşlerden zinhar uyandırmayacağa benziyor. Bizden söylemesi!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI