Ana SayfaModaVakkorama`yla en güzel yılbaşı kombinleri

Vakkorama`yla en güzel yılbaşı kombinleri

Trendus olarak yeni seneye heyecan veren yeni projelerle başlamak istedik ve bu sefer ünlü markaların gözünden değil kendi gözümüzden yılbaşı gününde neler giyebileceğinizi göstermek istedik. Bunun için ise şık, rahat ve trendi yakalayan ürünlere yer veren, güler yüzlü çalışanlarıyla her zaman sizi evinizde hissettiren Vakkorama Suadiye`den daha doğru bir adres olamazdı. Her sene yaptığı süslemelerle çok konuşulan ve zaman zaman yarışmalarda dereceye girerek bize bahçesiyle yeni yılın geldiğini hatırlatan mağaza, bu sezon da yağdırdığı karlarla adeta bizleri ünlü kayak merkezlerine götürdü.

Farklı kombinlerle gideceğiniz yerlerde şık, rahat ve kendinizi güvende hissedeceğinizi düşündüğümüz parçalarla yaptığımız çekimin ilk adresi Cesim Kuaför ve MAC oldu. Bu günde zaten iddialı tasarımları tercih edeceğiniz için saçı; trend olduğu kadar rahat bir modelden yana kullanmak istedik ve iri dalgalı bir fönü tercih ettik. Ardından modelimizin makyajını Suadiye MAC`te çalışan Berna`ya teslim ettik ve ortaya çıkan dumanlı göz makyajı ve pembe ruj ile yılbaşı ruhunu yakaladık.

Vakkorama`da gerçekleştirdiğimiz `2013 Yılbaşı Çekimi`nde ise siyahı biraz daha pasifize edip desenli etekleri, uçuşan elbiseleri ve turkuvaz, turuncu, somon gibi renklerden oluşan parçaları ön plana çıkarttık. Sezonun modası kürkleri ve deri montları da es geçmedik ve abiye elbiselerle kombinleyerek spor şıklığa dikkat çektik.  Altın iri takılar ise kombinlerimize şıklık katarak bizi bambaşka bir görüntüye kavuşturdu. Şık bir otele giderken ne giymeli ya da ev partisinde ne gibi parçalar seçerek stilimizi ortaya koyabiliriz gibi soruların cevaplarını fotogaleriye tıklayarak öğrenebilir, Trendus`un gözünden yılbaşında neler giymeli inceleyebilirsiniz.

Katkıda bulunanlar:
Model: Deniz Yasemin Önen
Styling: Billur Özer
Fotoğraf: Melek Meriç Ertör
Mağaza: Vakkorama / Vakko Suadiye
Makyaj: MAC Suadiye
Saç: Cesim kuaför
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI