Ana SayfaModaVakko Esmod Akademisi 11 Ülkeden Moda Profesyonellerini Türkiye'de Ağırlayacak

Vakko Esmod Akademisi 11 Ülkeden Moda Profesyonellerini Türkiye’de Ağırlayacak

Dünyanın ilk moda okulu olma özelliğini taşıyan ESMOD, her yıl düzenlenen uluslararası ESMOD buluşmasını bu sene ilk kez Türkiye’de gerçekleştiriyor. VAKKO ESMOD Moda Akademisi ev sahipliğindeki bu buluşmaya Fransa (Lyon, Paris, Roubaix), Japonya (Kyoto, Tokyo), Norveç (Oslo), Çin (Beijing, Guangzhou), Kore (Seul), Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai), Endonezya (Jakarta), Lübnan (Beyrut), Malezya (Kuala Lumpur), Tunus ve Türkiye’deki ESMOD akademileri katılıyor. Tüm dünyadan 16 ESMOD moda okulunun mezun öğrencileri; yaratıcılık, kusursuz el işçiliği ve estetiği bir arada sunan tasarımlarını, 25 Ekim tarihinde Emaar AVM’de gerçekleştirilecek defile ile moda dünyasına sunmaya hazırlanıyor. Teori ve pratiğe dayalı eğitimi ile moda endüstrisine profesyoneller yetiştiren ESMOD’un 3 yıllık diploma programını tamamlayan öğrenciler, her bir parçası ayrı bir hikayeye sahip 170 parçadan oluşan koleksiyonlarını; aileleri, Vakko, ESMOD ülke temsilcileri ve moda profesyonellerine sergileyecek.

Uluslararası ESMOD buluşmasında; mezun öğrenciler arasında özel bir yarışma da organize edilecek ve öğrenciler ipek eşarp tasarımı gerçekleştirecek. Her okuldan mezun öğrencilerin tasarladığı eşarplar arasından Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Vakko Eşarp stilistleri tarafından 3 tasarım belirlenecek. Kazanan 3 tasarım, Vakko’nun eşarp emprime atölyesinde basılacak ve Uluslararası ESMOD buluşmasında ödüllendirilecek.

 

ESMOD; dünya çapında moda ve tekstil sektörünün gelişimine öncülük eden, yaratıcılığı teşvik ederken satış faktörünü unutmayan eğitim anlayışını, 2013 yılından itibaren Vakko ESMOD Moda Akademisi iş birliğiyle devam ettiriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI