Ana SayfaModaV2K designers açılıyor!

V2K designers açılıyor!

New York’un (ve Los Angeles’ın ve artık Tokyo’nun) en hip mağazası Opening Ceremony’nin koleksiyonları, Türkiye’de ilk kez ve sadece V2K designers Nişantaşı’nda!

Adını Olimpiyatlar’dan, yani malum seremoniden alan bir marka… Markanın ve fikrin mucitleri Carol Lim and Humberto Leon, bir zamanlar antik Yunan’da spor olsun diye yapılanların modern çağda ticari ve kültürel bir platforma taşınmasını kendilerine iş modeli tayin ettikleri için kendilerine bu ismi seçtiler. Zira, Opening Ceremony sadece bir mağaza ya da showroom olarak fonksiyon görmeyip, her yıl bir ülkeyi (bugüne kadar Hong Kong, Brezilya, Almanya, İngiltere, İsveç ve Japonya) gururla temsil eden ve yeri geldiğinde galeri formatına geçen, ticari ve kültürel bir oluşum aslında. 

İşin alışveriş departmanında, Humberto Leon’un bizzat tasarladığı markanın kendi koleksiyonu ve muhtelif Amerikalı tasarımcılar (ve tabii ki Chlioe Sevigny’nin markaya özel tasarımları) dışında, o yıl temsil ettikleri ülkeden bildik ya da bilmek üzere olduğumuz isimlere de ev sahipliği yapan mağaza, ayrıca her sezon “eşi benzeri yok” vintage parçaları da koleksiyonuna dahil ediyor.

İlkbahar/Yaz 2010 sezonuna Opening Ceremony, gardıroplarımızın olmazsa olmaz temel parçalarına, farklı doku ve renklerdeki kumaşları bir araya getirerek kendi eğlenceli yorumunu kattığı bir koleksiyonla giriş yapıyor. Sabah uyandığınızda ve gardırobunuzun karşısına geçtiğinizde, o gün ne giyeceğiniz konusuna çok fazla takılmayın diye…

Bu sezon kendi koleksiyonlarına fokus olmak dışında, Pendleton, Levi’s ve Keds markaları ile de yaratıcı koalisyonlar yapan Opening Ceremony, kadın, erkek ve ayakkabı kreasyonları eşliğinde, İstanbul’da V2K designers Nişantaşı mağazasında açılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI