Ana SayfaİlişkilerUzun Süreli Bir İlişkiye Biraz Heyecan Katmanın 12 Yolu

Uzun Süreli Bir İlişkiye Biraz Heyecan Katmanın 12 Yolu

1.Bir sürpriz planlayın. 
 
Kendinize bir sürpriz yapmaktan daha eğlenceli olan nedir biliyor musunuz? Başkası için bir sürpriz planlamak. Bu istediği grubun konserine bilet almak veya zor bir gün geçirdiğini bildiğinizde en sevdiği şarap ve yanına bir peynir  almak kadar küçük bir hediye olabilir. Önemli olan beklenmedik davranmak.
 
2.Sevişin, sürekli
 
Sevişin, ama olayın daha ileri gitmesine izin vermeyin. Bu tür yaramaz yaklaşımlar, çift olarak seks yapma isteğinizi daha çok arttırır. Peki siz partnerinizle en son ne zaman seks yaptınız?
 
3.Bir adrenalin patlaması arayın.
 
Kalp atışınızı arttıran aktiviteler çift olarak sizi daha çok yakınlaştırır. Çünkü heyecanla karışık korkular çiftleri bağlar.
 
4.Geceleri es geçmeyin.
 
Yatağa yatmak, belki seks yapmak, sonrasında da uyumak- bunu her gece tekrar etmek kolay. Her şey yolunda olabilir ama geceleri birbirinize zaman ayırın, 10 dakika bile olsa birbirinizle konuşmaya odaklanın. Dinlendiğini hissetmek kişiye kendini iyi hissettirir, özellikle en özel alanınızda sohbet etmek partnerinize günlük hayatınızdan farklı bir pozisyonda anlaşıldığını ve duyulduğunu hissettirmek için fırsat sağlar.
 
5.Daha fazla seks yapın.
 
Gerçekten istemiyorsanız bile şans vermelisiniz. Tabii ki gerçekten istememek için duygusal veya fiziksel bir nedeniniz varsa, bunu kastetmiyoruz! Ancak birçok çift, birinin fiziksel yakınlığı istediği, diğerinin ise bundan kaçındığı bir döngüye girer. Eğer partneriniz sizi öpüyorsa ve siz “seni seviyorum, ama yapacak işlerim var” diyorsanız bunu demeyin, devam edin. Ne kadar çok seks yaparsanız bunu kendiliğinizden istemeye başlamanız o kadar olasıdır.
 
6.Arkadaşlarınıza partnerinizi neden sevdiğinizi söyleyin.
 
Ve detaylandırın. Sebepleri yüksek sesle söylemek, ilk etapta neden aşık olduğunuzu hatırlamanıza yardımcı olabilir!
 
7.Rekabetçi olun.
 
Bu rekabet, ikili gym antrenmanlarından, zorlayıcı masa oyunları oynamaya kadar farklılık gösterebilir. Hatta sonuna bahis bile koyabilirsiniz.  Şah mat eden ilk kişi sırt masajı mı yaptırmak ister bir akşam yemeği mi?


 
8.Düzenli bir randevu gecesi planlayın.
 
Pek çok insan bunun yalnızca çocuk sahibi olduğunuzda olması gereken bir şey olduğunu düşünüyor, ancak durum böyle değil. Partnerinizin de hazırlanıp sizin için çaba gösterdiğini görmek heyecan verici.
 
9.Ayrı ayrı hazırlanın. 
 
Aynı evi paylaşıyorsanız, muhtemelen sizi duştan rimel sürüşünüze, parfüm sıkışınıza kadar tüm hazırlık sürecinizde görüyor. Bunun yerine, önce onun hazırlanmasını sağlayın, sonra o başka bir işle meşgulken tek başınıza hazırlanın. Gerçekten bir ‘vay’ etkisi yaratacağınıza emin olabilirsiniz. Ayrıca adeta ilk çıktığınız zamanlardaki gibi hissettirecektir.
 
10.Birlikte yeni bir hobi deneyin.
 
İkinizin de yapmak isteyip henüz başlayamadığınız bir şey bulun. Bu bir kokteyl kursu da olabilir bir fotoğrafçılık dersi de! Yeni bir maceraya atılmak kesinlikle heyecan vericidir. Birbirinizi yargılamadan yanlış yapışlarınızı görmek ve saçma sorularınızı duymak ilişkinize keyif katacaktır.
 
11.Peruk takın.
 
Daha da iyisi, asla giymeyeceğiniz bir kıyafet ekleyin, ardından yatak odasında başka sürpriz bir kıyafetle onu şaşırtın. Partnerinize daha önce hiç görmediği bir yüzünüzü gösterin.
 
12.Ayrı vakit geçirin. 
 
Çiftlerin bu kadar rahat olmalarının bir nedeni de 7/24 birlikte vakit geçirmeye başlamalarıdır! Bunu düzeltmenin kolay bir yolu, biraz yalnız kalmaktır. Arkadaşlarınızla daha fazla plan yapın, birlikte yaptığınız hobiye ek olarak yeni bir hobi edinin. Kişisel olarak yalnız geçirdiğiniz zaman ilişkinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Eftelya Yücel
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI