Ana SayfaAstrolojiUzman Astrolog Emire Tuğçe Akarlar'dan Merkür Retrosu Sonrası Notlar

Uzman Astrolog Emire Tuğçe Akarlar’dan Merkür Retrosu Sonrası Notlar

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com

 

Merkür retrosu bitti arkadaşlar. Biri önüme bitiş çizgisi çekse, kollarımı açarak koşarım; Allahım şükür diye. Müjdeler olsun herkese.

Şimdi düşünüyorum, Merkür Balık’tan Kova’ya; bu retro sürecinden günüme kalan: Hayatın silme mutluluk olacağına dair kimsenin söz vermediğini hatırlamak oldu. Hatta böyle bir şeyi kimse söylemedi bile. Ağlarsak hatta mama bulmaya koşullandırıldık bazı zamanlar. Satürn Kova’ya geçince, ilişkilerimiz düzelecek mi yüzümüz gülecek mi diye soruyorsunuz, soruyoruz.

Bilmem. Siz kendinize gülüyor musunuz? Gülüşünüzde düşünüp, hatırlayıp geçmişinizden azat edebiliyor musunuz kendinizi? Samimi misiniz? Samimiyet çok acayip kavram. Evet diyorsun samimiyim. O an acımıyor ama işte sonra bir duruyorsun, o samimi olmanın dahi bedeli varmış… Neler yaşanmış’tan, neden yaşanmış’a saplanıyor ruhun. İşte oradan şifalanmaya başlıyorsun: Siz hiç acısız bir estetik operasyon süreci deneyimlediniz mi ya da gözlemlediniz mi? Yok.

İşte Merkür retrosu peşinden gelen bu Başak dolunayı ile hayat ‘takılma devam et, yarın daha akıllı daha bilge daha güçlü olacağını mı sanıyorsun… yarın daha küskün, daha yorgun, daha hasta hatta belki ölü olabilirsin, öyleyse sahip çık şimdi’ne ‘ diyor bize.

Merkür de bugün mis gibi artık düz seyrinde. Koç yeni ayına doğru gidiyoruz… Evet virüs var. Daha önce de virüsler vardı. Bağışıklığımız; kendinize gülümsemenizin sıcaklığı ölçüsünde artıyor olacak bilginize.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI