Ana SayfaAstrolojiUzman Astrolog Emire Tuğçe Akarlar'dan Balık Dolunayı Üzerine Notlar

Uzman Astrolog Emire Tuğçe Akarlar’dan Balık Dolunayı Üzerine Notlar

 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com
 

Geçtiğimiz haftadan beri duygulardan şifadan fedakarlıklardan titizlikten özveriden bahsediyoruz.
Başaktan geçtik, Balığa gidiyoruz. Balıktan geçip, altı ay sonra yeniden başağa gideceğiz. Öyle kolay geçilmiyor bazı kapılardan. Koç/Terazi de ilişkilerde denge bulmayı, Kova/Aslanda ilişkilerde saygıyı öğrenirsin. Balık/Başakta ise ilişki içinde çözülüp yok olmayı ve en küçük zerrenle hala nefes alabildiğini keşfedersin.

Balık; duygusallık, bağımlılık, hayalperestlik, şiirsellik demektir. Müziktir, danstır, sudur, kaptırıp maviliklere; hiç bir şey seninle deniz arasında asla var olamazcasına yüzmektir.  Romantizmdir. Neptün’dür. Ve her zaman bulutların üzerindesindir. Ya da bulutlar zaten yürüdüğün yolda dizilidir. Bazen şaraptır ihtiyacın bazen de dua etmektir. Biraz fazla yaptığın ne varsa ya da, odur işte. Ve ne olursa olsun, o burukluğunda sen; her zaman güzelsindir.

Balık; hissetmekle ilgilidir. O kadar çok hissetmektir ki, tüm hücrelerine nüfuz eder duygular. Su bulutusundur artık. Gözyaşlarıdır. Dramatik diye yargılanan ve fakat herkesin haritasında mutlaka bir yerde saklı durandır.
Herkes biraz dramatiktir özet olarak. ve bunu aynaladığın için korkusuzca; antipatik olmaktır balık olmak.
Herkesin yaraları, ağlamalarına sığdıramadığı acıları vardır. Bazen çok derin çizikler oluşur ve o öyledir ki, kapandığını sandığın bir an; yeniden kanadığını fark edersin çizildiğin yerden. Duyguların bazen kafatasına sığmazcasına kulak kemiklerini zorlar. Hissedersin. Bir uğultudur içindeki, tiz bir sese dönüşür. Göz açıp kapayana kadar süren bir andır ve fakat ömür alır.   
 
Bu dolunayda 29 derecede BAŞAK yükseliyor. 29 derece ‘artık bitsin çizik, kanamasın neyse gerekeni verin yapın‘ diyen bir kararlılıktır ve dolunay tam karşısındadır. Neden korkutucu bu hafta, yukarıda yazdım işte. Gözlerin yarısına kadar yaşlar içindeyken, kafan yorgunluktan kazan gibiyken, adım atabilir misin? Düz çizgi üzerinde dahi olsa, dümdüz yürüyebilir misin? Köprüden atlaman gereken o an geldiğinde ve ne pahasına olursa olsun atlaman gerektiğini bildiğin yerde atladığında, filmlerdeki gibi sevilene kavuşabilir misin? Filminin kahramanı olabilir misin! Film bu ya. Yönetmeni sezebilir misin? 

Bu dolunay;
Sen’i üzmeden ben buyum demek; aldatılmışlıklarına aldırmadan, güvenmekten yılmamak; onaylanmasan da yeteneğine güvenmek, daha iyisi olsa da, ‘bu’ yuvada huzur bulabileceğine inanmak, platonik aşklarına karşın bu sefer bunun karşılıklı olduğunu bilmek, korkularına karşın daha derin bir bilişe teslim olmak; bencilliğine rağmen, biz diyebilmek; benim demeye alışmışken, biz olabilmeyi öğrenmek; sesin kısılmış da olsa görünene aldanmadan, çıkıp konuşmak; teslim olursan eğer fethedeceğine güvenmek, aptalca olanın dahi adımlara  seni götürdüğünü bilmek, görünen ne renk olsa da hadi canım oradan bunun rengi şudur diye; gözlerini kapatıp cevap verebilmek için gerçekleşiyor.

Kanayan yerine pansuman olup, düşen damlandan çiçeklenmen için ay senle yükselip, senle batıyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI