Ana SayfaYaşamÜnlülerin Darülaceze kampanyası

Ünlülerin Darülaceze kampanyası

Projenin ilk aşaması olan fotoğraf çalışması, birbirinden ünlü simaların Darülaceze ziyaretleri ile tamamlandı. Sanatçılar öncelikle Darülaceze sakinleriyle vakit geçirerek hem onlara manevi destek verdi , hem de tüm halka vefa örneği oldu.

Gülşen’den Darülaceze için Özel Şarkı, Klip ve Konser

Yeni nesil genç fotoğrafçı Bahadır Kuyucu ve Ahmet Turan’ın çekimlerini gerçekleştirdiği tüm fotoğraflar, Eylül ayı içerisinde İstanbul genelinde  Büyükşehir Belediyesi’nin de katkıları ile bilboardlarda yerini alacak. Sergi önümüzdeki günlerde özel bir mekanda yapılacak davetle halka sunulacak ve tüm geliri Darülaceze’ye bağışlanacak.

Ünlü sanatçı Gülşen’in, Darülaceze için özel olarak sözlerini yazdığı ve Ozan Çolakoğlu’yla birlikte  bestelediği “Hayat Bir Su” isimli parçasını yine müzisyen Ozan Çolakoğlu aranje etti.

Gönül tellerini titreten bu özel şarkıya TFT Film Yapım tarafından bir de klip çekildi. Sosyal paylaşım sitesi Facebook’daki “gulsenonline” sayfasından ve tüm radyolardan dinlenilebilen parça Gülşen hayranlarından tam not aldı.
 “İçimizdeki ışık içinizdeki ışık olsun” projesi, 26 Eylül 2010 da Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda, tüm geliri Darülaceze’ye bağışlanacak olan “Gülşen Konseri” ile son bulacak. Ünlü sanatçının hiçbir ücret talep etmeden gerçekleştireceği bu anlamlı konserin biletleri Eylül itibarı ile Biletix’ten satışa sunuluyor. Konserde Gülşen “Hayat Bir Su” şarkısını ilk kez canlı olarak seslendirecek.

Proje yönetmenliğini Mürvet Uç, Hakan Uç ve Hakan Topçuoğlu’nun yaptığı  projenin amacı; kamuoyuna 115 yıllık böyle köklü bir kurumun insan hayatı için vazgeçilmez nitelikte bir huzur yuvası olduğunu bir kez daha anımsatmak ve orada yaşayan sakinlerin maddi manevi tüm ihtiyaçlarının halk tarafından karşılanıyor olmasına dikkat çekmektir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI