Ana SayfaYaşamÜnlüler LÖSEV 2013 Takvimi için bir arada

Ünlüler LÖSEV 2013 Takvimi için bir arada

2013 yılına Lösemili çocuklarımızı gülümsetecek bir projeyle başlıyoruz. LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı için Trendus.com olarak 14 ünlü ismin desteğiyle hazırladığımız 2013 yılı takvimi ‘BENİM YILIM, BENİM KAHRAMANIM’ yeni yılda lösemi hastası çocuklara ümit oluyor. Tüm geliri lösemili çocukların tedavisinde kullanılacak takvimin ilham kaynağı ise hayal güçleri sonsuz olan çocuklarımızın ta kendisi…

14 ünlü isimle 14 lösemili kahramanımız takvimin her bir ayında başka bir masala doğru yola çıkıyor ve en sevdikleri kahramana bürünüyor. Geleceğe büyük umutlarla bağlanan minik kahramanlarımız her bir sayfada Pamuk Prenses`ten Robin Hood’a, Batman’den Tinkerbell’e dönüşerek hayallerini gerçekleştiriyorlar. 

Beren Saat, Burak Özçivit, Cem Boyner, Meryem Uzerli, Engin Altan Düzyatan, Çağla Şıkel Altuğ, Mert Fırat, Bade İşçil, Alex de Souza, Saba Tümer, Kerem Tunçeri, Kerem Gönlüm, Sinan Güler ve Çağatay Ulusoy bu süreçte minik kahramanlarımızın yanında yer alarak tüm lösemili çocuklara umut olmak için Tamer Yılmaz`ın objektifine poz verdi. Tüm isimler sıkışık takvimlerinde bu proje için bir nefeste yer açtı. Kamera önünde yer alan duyarlı ünlülerimizin yanı sıra ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz da yoğun temposu arasında tüm çekimleri üstlenerek bu projeye çok büyük bir destek verdi. Aynı şekilde MAC Cosmetics makyajları, Bahçecik Kuaför ise saçları üstlendi. Siz de bu takvimi satın alarak hasta olan minik kahramanlarımıza destek olabilir, hayallerin ve umutların yayılmasına yardım edebilirsiniz. 

Fotogaleriden de inceleyebileceğiniz ‘Benim Yılım, Benim Kahramanım’ takviminde yer alan ünlü isimlerimiz ve karakterleri aylara göre şu şekilde:

OCAK: Beren Saat – Pamuk Prenses
ŞUBAT: Burak Özçivit – Kovboylar Kralı
MART: Cem Boyner – Batman
NİSAN: Meryem Uzerli – Deniz Kızı Ariel
MAYIS: Engin Altan Düzyatan – Robin Hood
HAZİRAN: Çağla Şıkel Altuğ – Balerin Kız
TEMMUZ: Mert Fırat – Örümcek Adam  
AĞUSTOS: Bade İşçil – Kırmızı Başlıklı Kız
EYLÜL: Alex de Souza – Superman
EKİM: Saba Tümer –Tinkerbell
KASIM: Kerem Tunçeri &Kerem Gönlüm&Sinan Güler, Küçük-Büyük Dev Adamlar
ARALIK: Çağatay Ulusoy – Beyaz Atlı Prens

*Tüm geliri lösemili çocukların tedavisinde harcanacak olan bu özel takvimi duvar (10TL) veya masa takvimi (7.5TL) olarak hemen satın almak için lütfen tıklayınız.  Masa takviminde boydan çekim ile yakın plan olarak 2 seçenek göreceksiniz. Biz masa takvimi alacaklara Tamer Yılmaz`ın güzel objektifine yansıyan tüm ayrıntıları görebilmeleri için boydan çekimli takvimi tavsiye ediyoruz. 

*Takvimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz:

TRENDUS
Deniz Ünaldı (genel yayın yönetmeni)
Melis Topaloğlu (sorumlu), Billur Özer,Merve Pınar, Ece Çam, Simge Akzambak(grafik uygulama)

FABRİKA PHOTOGRAPHY
Tamer Yılmaz
Koray Parlak, Dilek Altan, Mustafa Özmen, Hakan Yakupoğlu, Altuğ Sezen (asistanlar)
Hakan Yıldızdağ, İrem Bahar (retouching)

MAC COSMETICS
Çağla Bingöl, Deniz Horuz, Sevgi Demirel, Ramadan Bozacı, Nihal Dinç, Ahmet Yılmaz, Berk Ersan

BAHÇECİK KUAFÖR
Gökhan Oktav, Ramazan Cebeci

Destek veren markalar: Altınbaş, Beymen, B&G, Canan Kostüm, Dilek Hanif, Divaresse, Fuat Hayat, Gap,  Lidyana, Massimo Dutti, Mudo Concept, Puma, US Polo, Vakko, Vakkorama, W Collection

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI