Ana SayfaModaÜnlü Sanatçı Lucia Heffernan'dan PINKO'ya Özel Kapsül Koleksiyon!

Ünlü Sanatçı Lucia Heffernan’dan PINKO’ya Özel Kapsül Koleksiyon!

PINKO doğaya olan aşkını, Amerikalı ünlü sanatçı Lucia Heffernan iş birliği ile hazırlanan özel kapsül koleksiyonu ile kutluyor. Doğadan ilham alarak yaratılan PINKO kapsül koleksiyonu, Lucia Heffernan’ın bakış açısıyla eğlenceli ve sevimli parçalar sunuyor.

Kendine özgü tarzı ile dikkat çeken sanatçı Lucia Heffernan; PINKO için yarattığı kapsül koleksiyonda eserleri aracılığıyla desenlerin mutlak kahramanları haline gelen eşeklere, farelere, tavşanlara, köpeklere ve kedilere ses veriyor.

İronik ve eğlenceli PINKO kapsül koleksiyonunda; “Tiffany’de Kahvaltı” konseptinde kurnaz bir kediden, randevuya giden utangaç bir tavşana; çizgili tişörtlü küçük kırmızı kanca fareden, kırmızı eşarplı küçük tavşan ve boynundaki şık inci kolyesi ile sevimli eşek Hillary’e kadar birçok sevimli hayvan karakteri bulunuyor.

Bu eğlenceli karakterler; t-shirt’ler, sweatshirt’ler ve kapüşonlu polar mini elbiseler üzerinde ortaya çıkıyor. Nakışlar ve mikro işlemelerle zenginleştirilmiş PINKO logosu, üniversite motifleri ve futbol şeritleri gibi Kuzey Amerika’dan ilham alan grafiklerle bir araya geliyor.
 
 
PINKO x Lucia Heffernan kapsül koleksiyonu PINKO online ve mağazalarda satışa sunuluyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI