Ana SayfaYaşamÜnlü İsimler Emaar Square Mall’daki Yılbaşı Partisinde Buluştu

Ünlü İsimler Emaar Square Mall’daki Yılbaşı Partisinde Buluştu

Eğlence ve keyifli alışverişin merkezi Emaar Square Mall’un Moda Meydan Katı’ndaki Louis Vuitton ve Hermes gibi markaların arasında yer alan Art Center’da gerçekleşen ikinci parti, Fransız kabareleri temasındaydı. Kıpkırmızı #emaarlove partisine katılan sosyal medya, sinema ve moda basınının önde gelen isimleri bir araya gelerek doyasıya eğlendiler.
 
Art Center önünde oluşturulan ışıklı koridorda bol bol fotoğraf çektiren sosyal medyanın önde gelen isimleri ve ünlü isimler, içeride kurulan sahnede performans sergileyen Şükrü Kibar önderliğindeki kadın kabare dans grubu ile ses sanatçısı Melis Karaduman ve grubu eşliğinde gece boyu eğlendiler. İkramların Alexandra Cocktail Bar’ın özel kokteylleriyle, Friendi’nin sıcak şarabıyla, Eker’in gurme serisi sütlü tatlılarıyla ve Emaar bünyesinde yeni açılan lüks segment otel Address Hotel Istanbul’un cookie’leriyle tatlanan geceye katılanlar arasında Ece Sükan, Merve Boluğur, Begüm Akkaya, Hira Koyuncuoğlu, Mine Koyuncuoğlu, Akasya Astlıtürkmen, Ayça İnci, Ece Özdikici, Didem Devay gibi ünlü isimler yanında birçok influencer, moda basınının önemli isimleri ve İstanbul’un önemli kanaat önderleri yer aldı. Gecenin sonunda Bella Maison ve Sinoz Cosmetics misafirlere sürpriz hediyeler sundu.
 
DJ Onur Zeytinoğlu’nun hareketli listesiyle gece boyu dans eden topluluğa, performanslarıyla eğlenceli anlar yaşatan dans ve müzik grupları yanında, Sparkle Events tarafından Fransız kabarelerine dönüştürülen ve kıpkırmızı bir hale büründürülen Art Center alanının içerisi, gece boyu müzik ve dansla yankılandı.
 
Emaar Square Mall’un yeni sezonda planladığı periyodik partilerden ilki olan Streetstyle Party sonrasında ikincisi olarak planlanan kabare konseptli #emaarlove yılbaşı partisi, Emaar Square Mall’da eğlenceli bir yeni yılın geleceğinin sinyalcisi oldu…
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI