Ana SayfaModaÜnlü Hollywood kostümleri sergide

Ünlü Hollywood kostümleri sergide

Kostümler, izlediğimiz filmlerdeki karakterlerin unutulmaz hale gelmesinin belki de en önemli nedenidir. Victoria & Albert Müzesi bu kostümleri 20 Ekim 2012 ve 27 Ocak 2013 tarihleri arasında sergileyecek. Aynı zamanda bu kostümlerin internet sitesi üzerinden satışı da yapılacak.
Sergilenecek kıyafetler arasında "Tiffany`de Kahvaltı" filminde Audrey Hepburn`un canlandırdığı Holly Golightly karakterinin siyah Givenchy elbisesi, "Rüzgar Gibi Geçti" filminde Vivien Leigh`in hayat verdiği Scarlett O`Hara karakteriyle adeta özdeşleşen kadife elbise, "Indiana Jones" filminde Harrison Ford`un giydiği deri ceket ve fötr şapka, "Aşık Shakespeare" filminde Gwyneth Paltrow`un canlandırdığı Viola De Lesseps`in yeşil elbisesi, "Karayip Korsanları" filminde Johnny Depp`in oynadığı Jack Sparrow`un korsan kıyafeti de yer alıyor. Sergiyi hazırlayan ünlü kostüm tasarımcısı Deborah Nadoolman Landis’in bu kostümleri toplması beş yılını almış. 
Sizin de yolunuz bu tarihler arasında Londra’ya düşerse bu keyifli sergiyi ziyaret edebilir, efsane filmlerin kostümlerini yakından görebilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI