Ana SayfaModaUnited Colors of Benetton’dan Yeni Koleksiyon

United Colors of Benetton’dan Yeni Koleksiyon

1963 yapımı The Prize filminin modern caz esintili Stockholm atmosferini yansıtan Dress Up serisi, sofistike kombinlerle etkileyici bir ofis tarzı yaratıyor. Kaşmir ve ipek gibi doğal malzemelerle renklerin büyülü uyumunun yanı sıra, modern bir siluet ve şık bir stil sunuyor. 

Dress Up kadın koleksiyonu, 1960’lar tarzında desenli gömlekleri ve damla dekolteleriyle resmi olduğu kadar kadınsı bir siluete de sahip. Desenli kazakların ve mikro baskılı gömleklerin üzerine giyilebilecek bol jileler, diz üstü mantolar ve süet deri karışımı “clutch”larla, ofis görüntüsünü mükemmel şekilde tamamlıyor. 70’lerin ince ve keskin hatları, parlak renkli işlemeli trikolar ve balıkçı yakalarla dikkat çekiyor. Büyülü bir ofis tarzının tamamlayıcı aksesuvarları arasında; sivri uçlu babetler, örgü saplı çantalar ve parlak deri Beatle botlar dikkat çekiyor. 

Çok yönlü düşünülmüş parçalarla iş toplantıları ve özel anlar için tasarlanan Dress Up erkek koleksiyonu, minimal ve kusursuz stiliyle dikkat çekiyor. Zamansız balıkçı yakalar alışılmadık renklerle yeniden hayat bulurken, şık flanel pantolonlar kruvaze paltolarla buluşuyor. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI