Ana SayfaYaşamUlan İstanbul 35. bölüm internetten nasıl izlenir?

Ulan İstanbul 35. bölüm internetten nasıl izlenir?

Türkiye`nin ilk televizyondan internete geçen dizisi Ulan İstanbul 35. bölüm bugün (23 Ocak) kanald.com.tr`de yayınlanacak. İzlemek için yapmanız gereken tek şey buraya tıklamak. Normalde Ulan İstanbul`un bu bölümü 1.99 TL olacaktı. Fakat Migros`un katkılarıyla bu bölüm de ücretsiz olacak. Bakalım 34. bölüm gibi 35. bölüm de rekor kıracak mı?

Yeni bölümde ekip ve Ceyhun bundan sonra Firuz’ u bitirmek için beraber çalışacaktır. Firuz’un arkasındaki güvendiği isimleri bir bir ortadan kaldırmak için de hedeflerine Firuz’un finans dünyası ile olan işlerinin adamı Adem Simit’i alırlar.  Adem Simit, zamanın hortumcusu ve çapkınıdır. Şimdilerde kendi işinin başında olsa da hala kirli biridir.

Ceyhun, ekibin hırsız olduğunu öğrense de gerçek kimliklerini bilmiyordur. Onlar hala Nevizadedir. Operasyonun zamanı Sevgililer Günü’ne denk gelir. Bu özel günün baskısıyla Maşuka, Kandemir’i görmek için Nevizadeler’ in evini basar.Arkasından iş çevrildiğini fark eden Firuz’un sessiz kalmaya niyeti yoktur. Yeni hedefi Çin Lokantasıdır. İş yerini Kandemir’in elinden alabilmek için kolları sıvar.

Ulan İstanbul 35. bölümü izlemek için tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI