Ana SayfaGündemTürkan Şoray İlk Klibini Tanıttı

Türkan Şoray İlk Klibini Tanıttı

Yıllardır albüm yapmak istediğini anlatan Şoray, "Birçok kere teşebbüs edildi, olmadı. Talihsizlik oldu. Son dönemlerde de aslında hep sinema ön planda oldu ama hep bir albüm yapmak arzum vardı" dedi.

Ünlü sanatçı, şunları söyledi: "Sinemayı bıraktıktan veya bu hayattan ayrıldıktan sonra, sesim de hatıra kalsın istiyordum sevenlerime. Bu albüm, beni sevenlere bir armağandı. Onun için beni sevenlere, bu albümü alanlara bütün kalbimle sevgilerimi gönderiyorum. Çünkü bu albüm onlar içindi ve bunu hissettiler. Albüm alanların hepsini kalbinden öpüyorum" 

Şoray, şöyle devam etti:

"Oyunculuğumda da ben böyle roller benim için çok önemliydi. Ben sinemada da oyunculuk dersi almadım. Sadece duygularımla oynadım bütün rollerimi. Burada da aynı şeyi hissettim. Stüdyoya girdiğim zaman sadece gözlerimi kapatıp, mesela `beni terk ettin` diyor şarkıda. O terk edilmişliği hissettim. `Seni seviyorum` dediğimde, o hayali, bir aşkı hayal ettim. Tamamen duygularımla söyledim. Öyle hissederek söyledim. Bunun da dinleyenlere geçeceğini zannediyorum."

Doğan Müzik Yapım Genel Müdürü Samsun Demir de Türkan Şoray`ın albümü için şunları söyledi: "İyi ki böyle güzel bir çalışmaya bizimle birlikte imza attınız. Çok teşekkür ederiz. Türkan Hanım müzik listelerini de salladı. O kadar yıl sinemayı büyük bir başarıyla götüren Sultanımızın müzik alanındaki başarısı da bizi çok mutlu etti"

Klibi basın mensuplarıyla birlikte izleyen Şoray, daha sonra kendi maketinin bulunduğu pastayı kesti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI