Ana SayfaYaşam‘Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar’ Ödül Töreni

‘Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar’ Ödül Töreni

Türk Sinemasının 107. yılı onuruna, SE-SAM ve SİNEGED tarafından 13 Ekim Çarşamba akşamı düzenlenecek ‘Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni’ Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşiyor.

Ödül Töreni, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile, İstanbul Sinema Geliştirme ve Tanıtma Derneği’nin (SİNEGED) yönetiminde, SE-SAM iş birliği ile düzenleniyor. Ev sahipliği SİNEGED Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Türkşen, SİNEGED Yönetim Kurulu Üyesi Nur Türkşen, SE-SAM Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Atadeniz tarafından gerçekleşecek bu özel gecede sinemaya gönül verenler ödüllerini alıyor.

 
Sunuculuğunu, aynı zamanda ödül töreninin organizasyonunu da üstlenen Hakan Türkşen ile yapımcı, senarist, sunucu Nur Türkşen’in gerçekleştireceği bu özel gecede ödül alacak isimler arasında Perran Kutman, Emel Sayın, İbrahim Tatlıses, Çetin Tekindor, Turgay Tanülkü, Kayhan Yıldızoğlu, Kerem Alışık, Güngör Bayrak, Nuri Alço, Tolga Savacı, Mehmet Ali Erbil gibi Türk sinemasına damga vurmuş isimlerin yanı sıra son yılların izleyicide iz bırakan Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Kırmızı Oda gibi önemli dizilerinin yapımcısı Onur Güvenatam da bulunuyor. Ödül töreninde başarıları ile dikkat çeken Burcu Biricik, Caner Cindoruk, Erkan Petekkaya, İsmail Hacıoğlu, Afra Saraçoğlu, Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Murat Cemcir, Willma Elles ve Emir Özden’in de aralarında olduğu ünlü isimler de ödüllerini Türk sinemasının usta isimlerinden alacaklar.
 
Sosyal mesafe ve hijyen kurallarının en üst seviyede uygulanacağı 4. “Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni”nde Türk sinemasının bu yıl belirlenen en önemli isimleri ödülleri alırken yine sinemaya emek vermiş değerli isimler ödülleri takdim edecek.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI