Ana SayfaMagazinTürk Modeller Victoria's Secret Melekleri İle Aynı Podyumda

Türk Modeller Victoria’s Secret Melekleri İle Aynı Podyumda

Dosso Dossi Fashion Show’a sayılı gün kala, defilede görev alacak Türk modeller belirlenmeye başladı. Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek defilede, ünlü top modeller Adriana Lima, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros ve Izabel Goulart’a 50 Türk model eşlik edecek.
 
The Land of Legends Theme Park’ta özel olarak hazırlanacak podyumda 9 Haziran akşamı yürümeleri planlanan Türk modeller arasında Didem Soydan, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Begüm Yılmaz ve Cansu Melis Karakuş da yer alacak. Defilenin konseptini ve koreografisini ise ülkemizde ve yurt dışında gerçekleştirdikleri organizasyonlarla adlarını sıkça duyuran koreograf ve konsept danışmanları Öner Evez ile Yakup Biçer hazırlıyor.
 
Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, gerçekleştirecekleri defilenin Türk modeller için de önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Eraslan, “Victoria’s Secret’in ünlü modelleri nedeniyle dünyanın gözü bu defilede olacak. Türk mankenlerin kariyerleri için faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI