Ana SayfaModaTriumph`tan neşeli yaz

Triumph`tan neşeli yaz

Etnik desenlerin, hareketli kumaşlar ve aksesuarla kombinlendiği mayo ve bikini koleksiyonuyla Triumph, yaza ve plajlara damgasını vurmaya hazır. Yeşil, mercan, fuşya, mavi ve siyah-beyaz renklerin hüküm sürdüğü Triumph koleksiyonu, vücudu toparlayan özel kesimleriyle de iddialı.

Dünyanın en büyük iç çamaşırı markası Triumph, 2010 yaz mayo ve bikini koleksiyonu ile kadınları yaz boyu iyi hissettirmeye hazır. Şal desenlerinin hareketli kumaşlarla renklendirildiği “Füzyon”, 1960’ların moda ikonlarının tarzlarından esinlenen “İkon”,  cıvıl cıvıl renkler ve kombinlerle farklılaşan “Cocktail”  koleksiyonun ana temalarını oluşturuyor. Markanın genç kızlara yönelik koleksiyonu Miss Triumph ise çiçeklerle bezenmiş Meksika esintileri taşıyan desenleri ve iç açıcı renkleriyle yazın coşkusunu mayo ve bikinilere taşıyor.

Koleksiyonda yeşil, mercan, fuşya ve mavilerin yanı sıra siyah-beyaz da ağırlıklı olarak kullanılıyor. Straples mayolar ve tankiniler sezonun ilgi çekici modelleri arasında. Vücudu toparlayan ve fit gösteren özel kesimler, kadınların özgüvenini artırarak kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlıyor. 

Triumph, büyük beden mayo ve bikinilerde de şık tasarımlarıyla farkını ortaya koyuyor. 50 bedene kadar alternatifler sunan marka, korse etkisi yaratan ve vücudu toparlayan modelleriyle dikkat çekiyor. Hareketli ve renkli kesimler, bikini alt ve üst seçimlerinde kadınları özgür kılıyor ve istedikleri kombinasyonları yaratabilmesini sağlıyor.

Triumph koleksiyonunda pareo ve tunikler de dikkat çekiyor. Farklı mayo ve bikinilerle kullanılabilen bu özel ürünler, en az onlar kadar şık ve çekici.

Triumph’un genç kızlara yönelik serisi Miss Trumph, 70’lerin esintilerini taşıyor. “Glam Hippie” ve   “Rock Nautica” ana temalarındaki koleksiyon; turuncu, pembe ve turkuaz renklerinin hakimiyetinde, çiçek ve retro desenleriyle farklılaşıyor. Meksika’nın etnik motiflerinin de kullanıldığı koleksiyon boncuklarla renklendirilirken, mavi ve sarı üzerine çiçek baskıları, leopar desenleri ve stilize çiçek işlemeleri koleksiyona farklı bir hava katıyor.

Önceki sezonlarda olduğu gibi üçgen bikiniler, push up üstler yine koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.   

Miss Triumph, M2M (Mix to Match) ile kadınlara kendi kombinasyonunu yaratma imkanı da sunuyor. Böylece hem istenilen desenler bir arada kullanılıyor, hem de alt ve üst için farklı bedenler satın alınabiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI