Ana SayfaMagazinTristan Thompson, Khloé Kardashian'dan Özür Diledi

Tristan Thompson, Khloé Kardashian’dan Özür Diledi

Tristan Thompson’ın Khloé Kardashian ile pek de sadakat üzerine kurulu olmayan bir ilişkisi vardı. Khloe kendisini defalarca affetse de ilişkilerinin nihai sonu ayrılık oldu. 

Tüm bunların arasında geçtiğimiz aylarda Maralee Nichols isimli genç bir kadın bebeğinin babasının Tristan Thompson olduğunu iddia ettiğinde konu gündemde bir şok etkisi yarattı. Ve aylar sonra babalık testinden çıkan sonuçla birlikte Maralee Nichols’un haklı olduğu doğrulandı. Tristan Thompson son gelişmeleri Instagram hesabında paylaştığı hikayelerle duyurdu:

Eylemlerimin tüm sorumluluğunu alıyorum. Oğlumuzu arkadaşça bir şekilde büyütmeyi dört gözle bekliyorum. Bu süreç boyunca açıkça ya da özel olarak incittiğim ya da hayal kırıklığına uğrattığım herkesten içtenlikle özür dilerim.

Tristan Thompson, Khloé Kardashian için hazırladığı özür metnini ise farklı bir hikayede yayınladı: “Khloe bunu hak etmiyorsun. Sana yaşattığım kalp kırıklığını ve bu şekilde aşağılanmayı hak etmiyorsun. Yıllardır sana yaptığım muameleyi hak etmiyorsun. Davranışlarım sana olan bakış açımla hiç örtüşmedi. Gerçekten üzgünüm.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI