Ana SayfaModaTrendus Özel: New York vitrinleri size geldi

Trendus Özel: New York vitrinleri size geldi

New York`a noel geldi ve mağazaların vitrinleri birbirinden güzel süslemelerle renklendi. Vitrin tasarımları her yıl olduğu gibi iddialı tasarımlarla donatıldı. Bergdorf Goodman, Saks Fifth Avenue ve Macy`s gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerinin bulunduğu mağazalar yeni yıl konseptli vitrinleriyle bizi büyüledi.

İnanılmaz detaylarla süslenen vitrinler bakanı içine çekiyordu. Ünlü tasarımcıların kıyafetleri ile süslenen cansız mankenler ise adeta vitrinlerin içinde büyülü bir dünyaya dahil oluyordu. Hareketli vitrinlerin yanı sıra interaktif yani müşterilerin de dahil olduğu vitrinler ise özellikle turistlerin ilgi odağıydı. Özel tasarım vitrinlere ek olarak mağaza üzerinde gerçekleştirilen 3 boyutlu ışık gösterileri ise izleyen herkesi hayrete düşürüyordu. 

Geçen yılın Londra vitrinlerinden sonra bu yıl da Manhattan`ın en büyük mağazalarından Bergdorf Goodman, Macy`s ve Saks Fifth Avenue`nun inanılmaz noel vitrinlerini görmek için Manhattan`a kadar gitmenize gerek kalmadı. Trendus sizin için gitti ve fotoğrafladı. Bu büyülü dünyanın içinde koybolmak için  vakit kaybetmeden doğru fotogaleriye…

Haber & Fotoğraf: Melis Topaloğlu

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI