Ana SayfaModaTrendus Özel: Michael Kors sohbeti

Trendus Özel: Michael Kors sohbeti

Dünyaca ünlü tasarımcı Michael Kors, dün İstinye Park`taki mağaza açılışı için İstanbul`daydı. Açılışta sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü tasarımcı İstanbul`a yeni evlendiği uzun süreli partneri Lance LePere ile katıldı. Mağaza açılışında gelenleri büyük bir sıcaklıkla karşılayan Kors, güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla Trendus`un sorularını da yanıtladı.

Çarşamba günü İstanbul`a geldiğini çok fazla gezme vakti bulamamasına rağmen akşam yemeğini Sunset`de yediğini söyleyen Kors, şehre, manzaraya ve yemeklere bayıldığını dile getirdi. Şehri anlatırken Türk kadınlarını da ne kadar beğendiğini söylemeden geçmeyen Kors, mağaza yeri için İstinye Park`ı seçtikleri için de ne kadar doğru bir karar verdiklerini sözlerine ekledi.

Uzun süredir genç tasarımcıların yarıştığı Project Runway yarışmasında Heidi Klum`la jüri üyeliği yapan ünlü tasarımcıya, programdan ayrılacağını duyduğumuzu ve bunun doğru olup olmadığını sorduğumuzda ise `Evet 9. sezonun çekimlerini yeni bitirdik ve gelecek sezon jüri koltuğunda ben de Heidi de olmayacak.` dedi. Fakat bu ayrılığın yalnızca önümüzdeki `All Stars` sezonu için geçerli olduğunu söyledi. `All stars yarışması sonuçlanınca orjinal yarışmaya Heidi de ben de kaldığımız yerden devam edeceğiz` diyen Kors, Project Runway severleri sevindirecek  haberi de bize vermiş oldu.

Tüm gece sempatik tavırları ile beğeni toplayan Michael Kors; Deniz Berdan, Feryal Gülman ve Eda Taşpınar gibi ünlü davetlilerle de kısa sohbetler etmeyi ihmal etmedi. Açılışın sonunda ise Kors, boğazda güzel bir tekne turuna çıkarak bu güzel günü tamamladı.

Dünyaca ünlü tasarımcı Michael Kors`un İstanbul gezisi ve mağaza açılışındaki fotoğrafları için hemen fotogaleriye tıklayın.

Ünlü tasarımcının son koleksiyonlarını hatırlamak için:

Michael Kors 2011 sonbahar kış koleksiyonu için tıklayınız.

Michael Kors`un safari temalı 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonu için tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI