Ana SayfaGüzellikTrendus Güzellik Editörü`nün Sonbahar seçimleri

Trendus Güzellik Editörü`nün Sonbahar seçimleri

Trendus`un Güzellik Editörü Pemra Abasıyanık, mesleği gereği tüm ürünleri önceden deneme fırsatını yakalayabiliyor. Yani bir ürün mağazalarda yeni satılmaya başlanırken o çoğunlukla, o ruj veya parfümün çoktan sonuna gelmiş oluyor.  Pemra Abasıyanık: “Cilt bakım ürünlerini kullanma konusunda çok iyi bir öğrenci olduğumu söyleyemesem de (ki biliyorum ki yaşım gereği bir rutine oturtmam gerekiyor) renkli kozmetiklere karşı bağımlılığım var diyebilirim.” diyor.

Bu sonbahar sezonu ürünleri içinde seçtiğiniz, kendinizin de kullandığı 5 ürün nelerdir?

 

Periyodik olarak makyaj çantamdakileri değiştirdiğim için beş ürün seçmekte bayağı zorlandığımı itiraf etmeliyim. Son dönem makyaj çantamdan ayırmadığım, yeni sezon ürünlerinin arasından işte son bağımlılıklarım…

 

By Terry- Terrybly allıkTerry de Gunzburg’ün yeni koleksiyonunda pudralar ve rujlar da çok güzel ama 03 numara allığı benim vazgeçilmezim. Öyle şık bir ambalajı var ki gece gezmelerinde ve en küçük çantayı kullandığımda bile (allığını kullanmasam bile aynasını kullanmak için gönül rahatlığıyla ortaya çıkarabiliyorum) yanımda. Küçük ama çok etkili, allık fırçası beraberinde. Sağlıklı bir ışıltı veriyor.

                   

Burberry- Natural Lip Gloss parlatıcı…Tam bir ruj ve parlatıcı tutkunuyum…Her çantamda birkaç tane olduğu gibi makyaj çantamda da bolca dudak ürünü var. Sade ama etkileyici dokusu, klasik Burberry ikonik ambalajı ile bu ürün dener denemez vazgeçilmezim oldu. Fırçalı ucunun olmaması da benim için büyük bir avantaj.

 

Guerlain- 68 Champ- Elysees Ecrin 6 Couleurs- 6’lı far paleti- Mükemmel renkleri, dokusu, mücevher gibi ambalajıyla değil makyaj çantamdan yanımdan bile ayırmak istemediğim bir ürün.

 

NARS- Pro prime- Her ten grubu için uygun olan Pro Prime Smudge Proof makyajınızı çaba harcamadan parıldayarak ve kolaylıkla çeşitlendirmenin yanı sıra çok amaçlı bir ürün. Makyajda kolaylıklar sunuyor. Sabitleyici altında kullanılarak kusursuz bir matlık oluştururken, mucizevi dokusuyla parmak uçlarınızla uygulandığında mükemmel pürüzsüzlük etkisini yaşatıyor. Göz çevresini heykel görüntüsüne kavuşturuyor.

 

Giorgio Armani Cosmetics- Eyes to Kill maskara- Gözünüze ve dudaklarınıza yaptığınız ufak dokunuşlarla büyük değişimler yapabiliyorsunuz. Hele doğru ve etkili ürünleriniz varsa. Maskarada çok şey denedim… Ama bu maskara ile çok uğraşmadan bile kirpiklerinizde takma kirpik efekti yaratabiliyorsunuz. (Ben maskarada dolgunluğu tercih edenlerdenim) İsmini hak eden bir ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

 

Bu sezona ait olmayan, her daim kullandığınız, olmazsa olmaz 3 ürününüz hangileri peki?

 

SPF’i en az 10 olan nemlendiricim… Çünkü ister yaz ister kış olsun, madem cildime çok iyi bakamıyorum en azından güneş ışınlarına karşı koruyayım istiyorum. Darphin, Kiehl’s, Estee Lauder ilk akla gelenlerim.

 

Rujlarım…Çünkü tam bir ruj tutkunuyum. Genelde pembe ve şeftalinin tonlarını ve mat dokuluları tercih etmeme rağmen Shiseido, MAC, Bobbi Brown, Burberry, Estee Lauder rujlarımdan vazgeçemiyorum. Sabah kalkar kalkmaz ruj sürüyorum, evde ve yalnız olsam bile gece yatarken de onu temizliyorum.

 

Parfümüm… Piyasaya yeni çıkan kokuları deneme şansım olmasına rağmen. Mutlaka ama mutlaka Guerlain Insolence… O tüm kokuların arasında sanki beni anlatan, arkamda izimi bırakan bir koku. Başka kokuları kullansam da onsuz asla…

 

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI