Ana SayfaModaTrendus Fashion Shoot`ta model olma sırası sizde

Trendus Fashion Shoot`ta model olma sırası sizde

Hep ünlü isimleri kamera karşısına geçirmek artık sıradanlaştı! Gerçek hayattan isimleri kamera karşısına geçirmek, sürekli görmeye alıştığımız selfie yerine profesyonel bir çekimde model olmalarını sağlama fikri bizi çok heyecanlandırdı. Ve de bu fikri Trendus`un en yeni projesi haline getirdik. Trendus Fashion Shoot by Özlem Dinç ile gerçek hayattan isimleri kamera karşısına geçirdik. 

Şimdi ise Trendus Fashion Shoot`ta model olma sırası sizde!

Özlem Dinç tarafından gerçekleştirilen moda çekimlerinde gerçek hayattan modellerin en güzel kareleri yakalanıyor ve bir sonraki ay Trendus`un sayfalarındaki yerini alıyor. İlk çekimde Kadınlar Günü için 8 kadını kamera karşısına geçirdiğimiz çekimlerden sonra şimdi sıra yenilerinde (İlk çekimi incelemek için tıklayın).

İşte bu çekimlerde siz Trendus okurları da yer alabilirsiniz. Bunun için burayı tıklayarak başvuru formunu doldurmanız yeterli. Şanslı Trendus okurları bir sonraki Trendus Fashion Shoot`un modellerinden biri olacak. 

Siz de bu heyecanı bizimle birlikte yaşamak, bir günlüğüne de olsa modeller gibi kendinizi şımartmak istiyorsanız hemen formu doldurun! Çekimlerde görüşmek üzere…



* Kazanan kişilerle telefon yoluyla iletişime geçilecektir. Trendus Fashion Shoot çekimleri İstanbul / Suadiye`de gerçekleştirilmektedir. Ulaşım kişilerin kendilerine aittir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI