Ana SayfaYaşamTRENDUS BLOG ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR

TRENDUS BLOG ÖDÜLLERİ BAŞLIYOR

Kadınların ilgi alanına giren konuları işlediğiniz bir blogunuz varsa, yazmayı seviyorsanız ve daha çok kişiye ulaşmak, fark edilmek istiyorsanız Trendus Blog Ödülleri`ne blogunuzu aday gösterin.

15 Kasım 2010 tarihine kadar sürecek başvurular sonrası içinde tanınmış modacılar, moda ve güzellik otoriteleri ve ünlülerin de bulunduğu bir jüri tarafından elenip, Trendus kullanıcıları tarafından oylamayla seçilen 30 blogluk aday listesi açıklanarak okurların oylamasına sunulacak.

Birincilik ödülü iPad

Adaylığınızı koymak için yapmanız gereken şey şu: Trendus`un iletişim bölümünden, isminizi, email adresinizi  ve blogunuzun adresini bize yazmak ve 19 Ekim Salı günü Trendus`ta yer alacak TRENDUS BLOG ÖDÜLLERİ ADAYI nişanını blogunuza yerleştirmek. Trendus Blog Ödülleri ile ilgili aday adaylarının tanıtıldığı mini bir site ilk başvurularla birlikte Trendus`ta 20 Ekim`de açılacak.

Birincinin bir iPad kazanacağı yarışmanın ikinci ve üçüncüsünü de aynı derecede fiyakalı sürpriz hediyeler bekliyor.

TRENDUS BLOG ÖDÜLLERİ ADAYI

Yukarıdaki bannerı blogunuza yerleştirip, http://www.trendus.com/blog-odulleri-2010-yarismacilar linkini verdikten sonra adaylığınız aktif hale getirelecektir. Bu şekilde blogun size ait olduğu ve Trendus blog ödülleri adayı olduğu netleşecektir. Ayrıca yakında açılacak oylama sayfasında ziyaretçileriniz size oy verme şansı bulacak. Buraya tıklayaraklogoyu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Konuyla ilgili son bilgiler için Trendus`u takip ediniz.

ÖZEL BLOG ÖDÜLLERİ SİTESİ AÇILDI. BURAYA TIKLAYIN, ÖDÜLLÜ SİTEYE ZIPLAYIN

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI