Ana SayfaGüzellikTrend: Neon eyeliner

Trend: Neon eyeliner

Neon Gözler!

Özellikle renkli gözleri olmayanların tercih ettikleri yaz makyajı renkli far kullanımından yanadır. Ancak bu doğru kullanılmadığında sizi olduğunuzdan yaşlı gösteren bir yöntemdir.

Son iki yıldır hayatımıza giren ve o olmadan eksik hissettiğimiz demode siyah eyelinerları rafa kaldırın. Yazın gelmesiyle siyahın kullanım alanını daraltın ve etrafa ferahlık saçan neon renklere geçin. Kıyafette, gözlükte, ojede ya da makyajınızda neon kullanın. Fakat dikkat! Üzerinizdeki sadece tek bir parça neon olsun.

Neon makyajın kullanımındaki püf nokta ise ten renginize uygun bir ton seçmek. Örneğin esmerseniz turuncu ve sarı tonları, sarışınsanız mavi ya da pembe tonları size uygun olacaktır. Tercihinizi ince çizgilerden yana kullanırsanız günlük kullanım için de ideal olur. Eyeliner`a kadar normal makyaj rütüelinizi yapın son olarak neon eyeliner`ınızı sürün. Bu trendle birlikte gözünüz ortaya çıkacağı için dudaklarınızı nude tonlarda tutmaya özen gösterin. En güzel örnekler sizin için fotogaleride… İncelemek ve ilham almak için hemen tıklayın.

Öne çıkan neon eyeliner markaları:

* POP Beauty Lid Neon
* Stila Smudge Stick Waterproof Eyeliner in Peacock
* Yves Saint Laurent Longwear Cream Eyeliner No. 06 Green
* Sephora+Pantone Eyeliner in Tangerine Tango Twist
* W7 Neon Lights Liquid Eyeliner in Neon Yellow
* Bourjois Contour Clubbing Eyepencil

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI