Ana SayfaModaTrend: Jean Tulum

Trend: Jean Tulum

Bu yaz jean tulumlarla 90`lı yıllara dönüş yapıyoruz. Bir dönem dolaplarımızın vazgeçilmezi olan jean tulumlar bu sezon moda dünyasına etkileyici bir dönüş yaptı. Alexa Chung`dan Alessandra Ambrossio`ya, Keira Knightley`den Jessica Alba`ya kadar şu sıralar pek çok ünlünün favorisi olan jean tulumlarla siz de stilinize spor ama dikkat çeken bir dokunuş katabilirsiniz. 

Peki yazın bu favori parçasını nasıl giymeli? Öncelikle jean tulum giymenin cesaret gerektiren bir iş olduğu düşüncesini aklınızdan uzaklaştırın. İkinci önemli nokta ise vücut tipinize uygun bir model tercih etmeniz. Zira boyunuz fazla uzun değilse bilekte biten ve silueti kesen parçalar yerine mini şort tulumları tercih etmelisiniz. Eğer tam olarak formda olmadığınızı düşüyorsanız, vücuda oturan tulumlar yerine boyfriend kesimler size daha çok yakışacaktır. Tulum giyerken içine giyeceğiniz tişört konusunda da desen fikrine uzak durmayın. Floral, grafik veya etnik; sevdiğiniz deseni cesurca kullanın. Ayakkabı seçiminde de uzun tulumlar giydiğinizde babet, sandalet, spor ayakkabı kombinlerini tercih ederken, mini tulumlarla bilekten bağlı ve dolgu topuklu sandaletleri de deneyebilirsiniz. 

Fotogaleriye tıklayarak sezonun farklı modellerdeki en güzel jean tulumlarına göz atabilir, nlülerin tulum stillerinden ilham alabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI