Ana SayfaGüzellikTrend Alarmı: Nude Dudaklar

Trend Alarmı: Nude Dudaklar

Makyajınız ister ağır ister hafif olsun ama doğal görünümünüzü dudaklarınıza yansıtmayı asla unutmayın! Nedir bu nude dudaklar peki? Dudaklarınızın kendi rengini ön plana çıkardığı dudak makyajına "nude" diyoruz aslında, o yüzden doğallık bu makyajın sihirli kelimesi desek yanılmış sayılmayız.

Öncelik olarak kendi vücudumuzun ten rengini iyi bilmeniz gerekiyor nude dudak makyajını uygularken; açık tenli kadınlar dudaklarında pembe tonlarındaki nudeları tercih etmeliyken koyu tenli kadınlar ise kahve tonlarındaki nude rujları tercih etmeliler.

Bizim fikrimiz ise, nude dudaklar en çok yoğun bir göz makyajı yapmış kadınlara yakışıyor. Gözlerdeki fazlalık dudağın doğallığıyla birleşerek kullananı bir anda sadeliğe kavuşturabiliyor. Aynı zamanda doğru tonlarda sürülen nude bir ruj yüzünüze başka bir şey sürmenize gerek kalmadan gündelik hayatınızda da size kolaylık sağlayabilir.

Bu sezon oldukça sık göreceğimiz nude dudakları 2014 yılı içerisinde tercih etmiş ünlüleri fotogaleriden inceleyerek ne kadar haklı olduğumuzu göreceksiniz!  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI