Ana SayfaErkek ModasıTrend Alarmı: Beyaz Takım

Trend Alarmı: Beyaz Takım

New York`ta gerçekleşen 2013 Bahar defilelerinin ardından popüler olan beyaz takımı ilk giyme cesaretini gösteren Ed Westwick nam-ı değer Chuck Bass, bize ilham kaynağı oldu. Peki Alexander McQueen`den Salvatore Ferragamo`ya kadar her tasarımcının podyumunda yerini alan beyaz takımlar nereye giyilmeli?

Beyaz takımlar hakkında bilmeniz gereken ilk nokta bu tür takımların "iş" için değil "stil" için giyildiği olmalıdır. Bu nedenle çift düğmeli, omuzlara oturan spor kesimler yaz aylarında size eşlik edebilirler. Düğünlere beyaz giyilmez geleneğinin erkekler açısından geride kaldığı 2013 baharında, kendi düğününüze ya da arkadaşınızın düğününe giyerek, farklı bir stile sahip olabilirsiniz.

Gömlek rengi seçerken de giydiğinizin bir beyaz takım olduğunu unutmamalı ve içine çizgili ya da parlak gömlekler giymekten uzak durmalısınız. Unutmayın beyaz takım, siyah gibi her rengi ve deseni kaldırmaz. Renkli gömlekler yerine pastel tonlarında -lila, uçuk pembe ya da sarı gibi- gömlekleri tercih edebilir ya da klasikten vazgeçmeyerek düz beyaz takım gömleklerinden giyebilirsiniz.

Ayakkabı seçimini ise kaba ayakkabılardan değil markaların tasarladığı daha sneaker tarzı olanlardan seçebilir ya da tercihinizi yine 2012-13 döneminde popüler olan loaferlardan yana yapabilirsiniz.

Unutmayın! Beyaz takım giydiğinizde kilit anahtar "sadelik"tir. Fotogaleriye tıklayarak beyaz takımın tasarımcılar tarafından nasıl yorumlandığını inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI