Ana SayfaYaşamTravel Dreams ile Keşfe Çıkma Vakti

Travel Dreams ile Keşfe Çıkma Vakti

Başından sonuna titizlikle düşünülerek, her ayrıntısının özenle planlandığı; keyifli, yaratıcı, kusursuz  seyahatleri en avantajlı fiyatlar ile sunan Travel Dreams, seyahatleri ‘iz bırakan’ anılara dönüştürmeyi hedefliyor.
Dünyayı keşfetme ve keşfettirme heyecanıyla yola çıkan tecrübeli ve hevesli Travel Dreams ekibi, hazırladıkları her seyahatin fark yaratan bir program ile gezginlerle buluşmasını sağlıyor.

Yine keyif dolu bir program ile hazırladıkları PERU & BOLİVYA turunda gezginleri muhteşem detaylar ile ağırlayacaklar. Güney Amerika’nın gizemli medeniyetlerinden İnka’ların diyarı PERU ile başlayan serüven, enteresan doğası ile BOLİVYA’da tamamlanıyor. Gezginlerin hac yeri olarak adlandırılan Machu Picchu, Kutsal Vadi, Cusco ve Lima’daki gezilerin yanısıra en sıradışı İnka kalıntıları olarak değerlendirilen Moray Tarlaları,  tarihi Maras Tuz Madenleri, yerlilerin kutsal saydığı Titicaca Gölü PERU seyahatinin en çarpıcı noktaları arasında yer alıyor.
And Dağları’nın mistik ve etkileyici doğasının etkisi halen damaklarda tad bırakırken program, dünyanın en ilginç coğrafyalarından birini barındıran Bolivya ile devam ediyor. Çatısından zeminine tamamen tuzla kaplı bir otel konaklamasıyla misafirlerini yine şaşırtmayı başaran Travel Dreams ekibi, bu konaklamayla “Dünyanın aynası” olarak nitelendirilen, ziyaretçilerini adeta büyüleyen Uyuni Tuz Gölü gezisini de taçlandırmış oluyor.Program Lapaz ve Puna gezileri ile tamamlanıyor.
31 Mayıs – 11 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek geziye katılmak isteyenler www.traveldreams.com.tr adresini ziyaret ederek ya da 0212 243 18 18 numaralı tel numarasını arayarak detaylı bilgi alabilirler..
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI