Ana SayfaMücevherTory Burch'ten Saat Koleksiyonu

Tory Burch’ten Saat Koleksiyonu

THE COLLINS

Klasik ve şık stiliyle göz alıcı saat modelleri sunan yeni koleksiyon, zengin renk paletiyle ve elegant tasarımlarıyla dikkatleri çekiyor. Koleksiyonun her parçası ayrı bir büyüleyici özelliğe sahipken, özenle işlenen detaylar ve zamansız kaliteyi temsil eden İsviçre saat ustalığının dokunuşu, koleksiyonun çarpıcı kılan özellikler arasında…

THE COLLINS, modern detaylara sahip yeni bir klasik… Her saat modelinin kadranında yer alan çift T şeklindeki gösterge, markanın ikonik logosuna vurgu yapıyor. Stil sahibi ve sportif koleksiyonun klasik çelik kordonlu tasarımı ve tek/çift deri kayışlı tasarımı, tomboy şıklığını saatseverlerle buluşturuyor.
  
 THE CLASSIC T
 
THE CLASSIC T koleksiyonu, zamansız stili geometrik detaylarla dengeleyerek, çift tonlu paslanmaz çelik kordonu sayesinde mücevherlerden ilham aldığını gözler önüne seriyor. 

Koleksiyonların her bir modeli Tory Burch tasarım imzasını taşırken Swiss Quartz makine, çizilmelere karşı dayanıklı safir kristal kadran camı ve geometrik detayların hakim olduğu sekizgen saat tepesi, saat modellerini diğerlerinden farklılaştıran özellikler arasında yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI