Ana SayfaYaşamTorba&#8217da Günaydın, Portekiz&#8217de Saat 02.53 Sergisi

Torba&#8217da Günaydın, Portekiz&#8217de Saat 02.53 Sergisi

Sanatçılar: Nuno Henriques (Portekiz), Aylin Kanzık (Türkiye), Y. Bahadır Yıldız (Türkiye), Canan Ustaoğlu (Türkiye), Olcay Kuş (Türkiye)
Küratör: Ines Valle (Portekiz)
Açılış Kokteyli: 18 Haziran 2011 Cumartesi

Art Residency projesinin ilk dönem sergisi Türk ve Portekizli genç sanatçıları bir araya getiriyor. 1 küratör ve 5 genç sanatçının bir aylık çalışması sonucu ortaya çıkan sergide, bizleri çevreleyen gerçekliği yani Torba’yı, Bodrum yarımadasını ve hatta Türkiye’yi görmenin, hissetmenin ve algılamanın 6 farklı yolunu, gerçeklikle karşılaşmanın farklı yollarını ve birbiriyle kesişmeleri keşfedeceksiniz.
Sergide bazı sanatçıların gündelik hayata konu olan ve onlarla etkileşime geçenlerle ilgili yarattığı bireysel eserler de yer alıyor.
 
Casa dell Arte Uluslar arası Art Residency Programı
Casa Dell’Arte Sanat Yönetimi, bu yaz ilkini düzenlediği Uluslar arası Art Residency Programı kapsamında Türkiye’de ve dünyada tanınmış, gelecek vadeden yeni nesil sanatçıları ağırlıyor. Art Residency programı Casa dell’Arte’nin Bodrum’daki tüm imkânlarını görsel sanatçıların kullanımına açıyor. Onlara bu proje boyunca yaşam alanı ve Bodrum’dan aldıkları ilhamı yansıtabilecekleri çalışma alanları sağlıyor.
Tüm bu projenin temel amacı ise Casa dell’Arte’yi ve Bodrum Torba’yı Doğu Akdeniz bölgesinde, merkezi bir sanatsal ve küratoryal işbirliği, etkileşim ve üretim platformuna dönüştürmek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI