Ana SayfaModaTommy Hilfiger Denim 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Tommy Hilfiger Denim 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

 Hilfiger Denim 2015 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nda üç farklı tema ön plana çıkıyor. Maceranın başladığı Mountains temasında, jarse ve deri, naylon ve file, dokuma ve örgü, polar ve dantel gibi değişik malzemeler birlikte kullanılmış. Tekniğin önemli bir rol oynadığı bu grupta; üstten boyama, soğuk boyama ve metalik unsurlar yaygın olarak görülürken soldurulmuş, doğal ve ham bitişler natürel görünüme vurgu yapıyor. Bandana desenleri, ekoseler, perçinli süslemeler ve Navaho desenleri gibi batı etkileri grafik tişörtlerde, biyelerde ve detaylarda göze çarpıyor. Formula 1 kırmızısı, lacivert ve klasik beyaz ana renk paletini oluşturuyor. Amerikan stilinin yeni, modern ve sofistike bir yorumu olan Mountains temasına, kaktüs çiçeği ve bayrak mavisi ise beklenmedik renk vurguları katıyor.

Koleksiyonun ikinci teması olan Desert, nötr ve toprak renkleri eskitilmiş, vintage esintili tonlarla buluşturuyor. Örgülerde, grafik desenler, süslemeler, kontrast renkli dikişlerde ise metalik vurgular dikkat çekiyor. Denim yıkamalar, ham bir etki yaratırken, pilot montu rahat, vintage bir estetiği tamamlıyor. Yeni kamuflaj ve hayvan desenleri temanın temel unsurları arasında. Tişörtlerde, beyaz renk blokları ve çiçek desenleri kullanılmış. Güneşte soldurulmuş krem, bakır ve sonbahar sarısı gibi tonlar ise yeşil, mercan kırmızısı ve koyu maviyle dengelenmiş.

Kadın koleksiyonundaki son tema olan Coast, Miami sahillerinin cazibesini Los Angeles’ın rahat ve New York’un preppy stilleriyle bir arada sunuyor. Etnik esintili ve tropik çiçekli desenler, yeni çizgililerle birlikte kullanılırken, boncuklu işlemeler ve retro grafik desenler görünümleri tamamlıyor. Dokuma ve jarse karışımı elbiseler, plaj için ideal. Denim stillerinde dantel, batik boyama ve ham finiş gibi özellikler, aşındırılmış, degrade ve yumuşak formlarla birlikte kullanılmış bir his yaratıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI