Ana SayfaModaTommy Hilfiger 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Tommy Hilfiger 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Tommy Hilfiger Sonbahar / Kış 2014 Kadın Koleksiyonu "The New England", Amerika kıyılarından İngiltere`ye uzanan bir yolculuğa davet ediyor. Koleksiyonda 3 tema yer alıyor; kolejli stilden ilham alan "Boston", kadife ve derilerin ekoselerle buluşan "Middlebury", kamuflaj desenlerin ön plana çıktığı "Portland". 

Koleksiyonda yer alan ilk tema Boston, blazer ceketlerden hafif kaz tüyü montlara kadar birçok üründe glen ekose, tebeşir çizgi ve kazayağı gibi klasik erkek desenlerinin feminen bir yaklaşımla yorumlandığı dikkat çekiyor. Elma kırmızısı, kar beyazı ve gece mavisi tonları, modern devetüyü, gri ve bordo patlamalarıyla dengelenmiş.
Yolculuğun ikinci durağı olan Middlebury, Vermont’un ormanlarla kaplı yamaçlarının toprak tonlarından esinleniyor. Klasik tüvitler ve özel Tommy Hilfiger ekoseleri, imitasyon kürk gibi modern detaylarla tamamlanırken, blok renklerde kadife, lüks deri, desenli jakar ve şal deseni de göze çarpıyor.
Koleksiyonun son teması olan Portland’ın ilham kaynağı ise Maine kıyılarının mavi, yeşil ve grileriyle aralardaki koyu kırmızı çağrışımlar. Serin sonbahar gecelerine uygun kalın örgü kazaklar ve şambre gömlekler de dikkat çeken tasarımlar arasında yumuşak tonlarda kamuflaj desenler ve çizgililer başrolde. 
Yeni sezonda ayrıca ünlü İngiliz yün kumaş üreticisi Moon ile işbirliği içinde geliştirilen geniş kareli ve koyu ekoselerle hazırlanmış özel bir seri de beğenilere sunuluyor.

Advertisement

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI