Ana SayfaModaTommy Hilfiger 2010

Tommy Hilfiger 2010

Tommy Hilfiger, Amerika’da 1960’lı yıllardaki özgürlük döneminden aldığı ilhamla 2010 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu yarattı. O yıllarda Amerika’ya daha önce eşi görülmemiş bir iyimserlik ortamı hakimdi. Yaşam tarzlarındaki sosyal değişimlerin, yeni neslin gelişen fikirleriyle birleşmesiyle yepyeni bir dönem başlamıştı. Aynı zamanda bu dönemde, kadınların yaşamlarında da inanılmaz değişimler yaşanıyordu. Yeni özgürlükler kazanan kadınlar, gardıroplarında temel parçalar edindiler. Yaşanan iyimserlik, oyuncular, sanatçılar ve yazarlarla da temsil edildi. Tarihte ilk defa film yıldızlarının, manken ve müzisyenlerin görünümü, geçmiş sınırlandırmalardan arınmış bir özgürlüğü simgeledi.   

Sezonun ilk teması olan Spring Shades, sade, bağımsız ve kendine güvenen kadından ilham alıyor. Saf ve zamansız siluetler sunan bu kategoride, yağmurluk ve montlardan, modern chino pantolonlar ve beyaz bluzlara uzanan klasik ürünler dikkat çekiyor. Pantolonlar, etekler, ceketler ve elbiselerde chino kumaşı tercih edilmiş. Spring Shades temasına, turkuaz dokunuşlarla hayat kazanan, haki ve beyaz tonları hakim. Aynı zamanda 60’ların ruhunu, safari renkleriyle harmanlayan optik baskılar, bu kategorinin temel özelliğini oluşturuyor. 

Koleksiyonun ikinci kategorisi olan Spring-a-Vera`nın ilham kaynağını, 60`ların genç, neşeli, özgür ve son derece modern kadın kişiliği oluşturuyor. Bu kategori, 60’ların tarzına ve detaylara önem vererek eğlenceli bir şekilde yaklaşırken rahat ve modern bir tutumla tarzları canlandırıyor. Spring-a-Vera, saf ve cesur siluetler, zengin kontrastlar ve markaya özgü ayrıntılara verilen önemle yeniden işlenen polo’lar gibi temel öğeler içeriyor. Özel bir vurgunun yapıldığı şambre bluz, pantolon ve etek gibi tasarlanan elbiseler, bu kategorinin temel öğelerini teşkil ediyor. Spring-a-Vera’daki tüm ürünler, kırmızı, beyaz ve mavi tonlarında, canlı bir renk paleti ile vurgulanıyor.  

Koleksiyondaki son tema olan Spring Break’e, Amerika’nın Palm Beach ve Palm Springs gibi tatil yörelerinin kendine özgü renkleri, mimarisi ve yaklaşımı yön veriyor. Spring Break ufak bir renk ve desen patlamasıyla neşeli, olumlu ve hoş kadını yaratıyor. Gömlekler, polo’lar ve rugby’ler şen ve eğlenceli bir yaklaşımla tasarlanmış. Bu kategoride pastel renkli ve armalı gömlekler ile madras,ekoseler gibi otantik parçalar dikkat çekiyor. Sade süveterler, sırtı açık ve kolsuz yazlık elbiseler de bu kategorinin güçlü detayları arasında.   

Ana Hatlarıyla 2010 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu… 

SPRING SHADES

Temel Detaylar: Saf, zamanın ötesinde siluetler, klasik yağmurluklar, montlar, modern chino pantolonlar, beyaz bluzlar, pantolonlar, etekler, ceketler ve mükemmel sade elbiseler, optik baskılar

Renk Paleti: Haki ve bej tonları, Klasik Beyaz ve turkuvaz

Vurgu Renkleri: Turkuaz, siyah, nar çiçeği

SPRING-A-VERA

Temel Detaylar: Ayrıntılara verilen önem, yenilenen tarzlar, rahat ve modern yaklaşım, saf ve cesur siluetler, yeniden işlenen polo’lar, zengin kontrastlar, şambre bluz, pantolon ve elbiseler, kontrast dikiş detayları, bordürler ve şaşırtıcı çizgiler…

Renk Paleti: Kırmızı, mavi, klasik beyaz, lacivert.

SPRING BREAK

Temel Detaylar: Renk ve desen patlaması, neşeli bir yaklaşımla polo’lar ve rugby’ler, yeni ayrıntılar içeren gömlekler, renkli Oxford gömlek ve madras kareliler,şal desenleri,sırtı açık ve kolsuz yazlık elbiseler.

Renk Paleti: Pembe, fuşya, klasik beyaz.

Vurgu Renkleri: Açık yeşil, sarı,

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI