Ana SayfaYaşamTom Cruise’lu Mumya’nın Set Görüntüleri Yayınlandı

Tom Cruise’lu Mumya’nın Set Görüntüleri Yayınlandı

Yaz aylarında vizyona girmeye hazırlanan Mumya filmi Tom Cruise’un da etkisiyle daha şimdiden aksiyon sahneleriyle adından söz ettiriyor. Bildiğiniz gibi bir dönemin efsaneleri arasında kabul edilen Mumya beyaz perdeye geri dönüyor. Filmin başrolünde ise aksiyon dolu yapımlarla özdeşleştirdiğimiz Tom Cruise yer alıyor. Doğal olarak bu tercih Mumya’nın aksiyon dozunu da artıyor. Paylaşılan kamera arkası görüntüleri de bunu doğrular nitelikte. Özellikle Tom Cruise ve Russell Crowe arasındaki dövüş sahnesi dikkat çekiyor.
 
Yeni hikaye bir grup arkeologun kadim kraliçe Ahmanet‘i uyandırmasıyla başlıyor. Böylece Ahmanet yüzyıllar süren uykusundan uyanıyor. Hükümdarlığı elinden alınan bu kraliçe intikam hırsıyla dünya üzerinde hakimiyet kurmak için harekete geçiyor. Bunun için de bulunmasına vesile olan Nick Morton‘ı kullanıyor. Nick ve arkeolog arkadaşları onun amacına ulaşmasına engel olmaya çalışıyor.
 
Alex Kurtzman yönetmenliğinde sinemalara geri dönen yapımda Sofia Boutella, Russell Crowe, Courtney B. Vance, Annabelle Wallis, Jake Johnson ve Marwan Kenzari gibi isimler de rol alıyor. Orijinal ismi The Mummy olan filminin 9 Haziran‘da izleyici karşısına çıkması bekleniyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI