Ana SayfaTeknolojiTinder'ın Özel Versiyonu Ortaya Çıktı

Tinder’ın Özel Versiyonu Ortaya Çıktı

İnsanları dış görünüşüne göre yargılayarak tanışmanın normal kabul edildiği nadir alanlardan biri olan Tinder; kolay arayüzü, eğlenceli  yapısı ve geniş kullanıcı kitlesiyle dikkat çekiyor. Ücretli ve ücretsiz üyelik seçeneklerinin sunulduğu uygulamada şimdi bir de tüm bunların üstünde olan ve yalnızca belirli kişilerin kullanabildiği özel bir Tinder versiyonunun olduğu ortaya çıktı.
 
Tinder Select isimli bu farklı Tinder versiyonunu görebilmek için zengin, güzel, yakışıklı, ünlü veya popüler sıfatlarından en azından birini karşılamanız gerekiyor. Genelde ünlülerin davet edildiği platformda Tinder’da popüler hale gelen ve birçok kişi ile eşleşen profiller de sisteme giriş hakkı kazanıyor. Halihazırda Tinder Select’in bünyesinde olan kişiler yakınındaki kişileri davet edebiliyor. Ancak davet edilen kişiler diğer kişileri davet edemiyor. Böylece bu özel platformun belirli bir kitleyle kısıtlı kalması sağlanıyor.
 
Standart Tinder sürümünden daha farklı bir yapıda olan Tinder Select’in tasarımı bile farklı. Daha sade şekilde tasarlanan Tinder Select’in renkleri normal versiyona göre farklı görünüyor. Ayrıca üst kısımda Tinder logosu yerine mavi bir “S” yer alıyor. Mevcut uygulamanın içine gömülü halde olan ve ek bir uygulama indirmeye gerek duymayan Tinder Select ile ilgili olarak şirketten herhangi bir açıklama yapılmış değil.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI