Ana SayfaModaTiffany kış sezonuna hazır

Tiffany kış sezonuna hazır

Tiffany her yıl olduğu gibi bu yılda moda severleri yeni koleksiyonuyla mağazalarına bekliyor. Bu sezonun vazgeçilmezi triko elbiselerden, oduncu gömleklere, kayak yaparken tutkunu olduğunuz polarlardan, taşlı parlak t-shirtlere, jeanlerden, rengarenk pijamalara kadar her tür detayın düşünüldüğü 2010 Tiffany Kış koleksiyonu görülmeye değer.

Tiffany koleksiyonunda yer alan fotoğraf baskılı elbiseler, her yıl alışık olduğunuz çiçekli elbiselere alternatif olarak sunuluyor. Ayrıca armalı blazer ceketler, skiny ekoseli ve rengarenk pantalonlar ile çok şık kombinler oluştururken gardrobunuzun vazgeçilmezi olmaya aday. Her yıl Tiffany mağazalarında yer alan rengarenk kaşmir kazaklara alternatif ilk kez bu yıl çiçek baskılı kaşmirler koleksiyonda yerini alırken gece şıklığı unutulmamış. Taşlarla süslü, parlak baskılı t-shirtler bir önceki sezon mağazalarda yer alan jean koleksiyonu ile hem gündüz hem gece şıklığını garanti ediyor. Tiffany jean koleksiyonuna bu kış eklenen etek ve ceketler günlük giyimin en kullanışlı ürünleri olarak koleksiyonda yerini alıyor. Gökkuşağının tüm renklerine hakim tafetta yelek ve göz kamaştıran parlak tafetta montlar ile bu kışın en havalısı yine siz olacaksınız. Ayrıca bu yıl koleksiyondaki bir diğer yenilik de Tiffany aksesuarlar, son zamanların trendi tayt çoraplardan, renkli külotlu çoraplara kıyafetinize renk ve hareket katacak birbirinden şık ve çeşitli alternatifler mağazalarda sizleri bekliyor. Uzun ve yorucu bir günün ardından Tiffany Homewear koleksiyonu ile evdeki rahatınız da düşünülmüş. Birbirinden canlı renk ve desenden oluşan pijama serisi bu yıl da bayanların vazgeçilmezi olmaya aday.

Tiffany koleksiyonunda tabii ki erkekler de unutulmamış. Onlarca desenden oluşan gömlek koleksiyonunun bu yılki vazgeçilmezi oduncu gömlekler. Kışın en sert günlerinde sizi ısıtacak kazakların da istediğiniz rengini bulmanız mümkün. Üstelik kazaklarda bu yıl kalınlıklarına göre alternatif seçenekler sunuluyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI