Ana SayfaYaşamTIFFANY & CO. nişan yüzükleri artık iPhone`larda

TIFFANY & CO. nişan yüzükleri artık iPhone`larda

Tiffany&Co. aplikasyonda yer alan “Ring Sizer” hizmeti ile de bir ilki gerçekleştiriyor: Kendi yüzüğünüzü ekranda beliren halkaların üzerine yerleştirmek suretiyle yüzük ölçünüzü öğrenebilir; koleksiyonda yer alan tüm yüzük modellerine pırlanta şekilleri, montür, kullanılan metal veya tasarım başlıklarından kolayca göz atabilirsiniz. Tüm yüzükleri gerçek ölçüleri ile görebilir ve her bir yüzüğü 6 değişik carat ağırlığındaki değişik pırlantalar ile kombinleyebilirsiniz. Beğendiğiniz yüzüğü büyüterek tüm detaylarını görebilir; email, Facebook® veya Twitter® aracılığıyla sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Ayrıca email veya telefonla Tiffany&Co. pırlanta danışmanlık hizmetinden faydalanabilirsiniz.   

Her Tiffany nişan yüzüğü, mükemmel kesimi sayesinde göz alıcı bir parlaklık ve ateşe sahiptir. Kalite ve işçilikteki mükemmellik, firmanın kuruluşu olan 1837’den günümüze aynı titizlikte devam etmektedir. Dünyanın en popüler nişan yüzüğü olan Tiffany® Setting ve Lucida®, pırlantayı yüksekte tutan montürleri sayesinde ışığın adeta pırlanta içerisinde dansetmesini sağlayarak mükemmel ışıltısı ve ateşiyle göz kamaştırmakta.  

Tiffany&Co’nun zengin mirasını yansıtan mücevher ve aksesuar çeşitleri, Türkiye’de sadece Collection Nişantaşı, Çırağan ve Kanyon mağazalarında beğeninize sunulmakta

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI