Ana SayfaYaşamThe Royal Philharmonic Orchestra Sezen Aksu Şarkılarını Yorumladı

The Royal Philharmonic Orchestra Sezen Aksu Şarkılarını Yorumladı

İmza attığı prestijli projeler, istihdam ve ihracat sıralamalarındaki performansıyla Türkiye’ye örnek olan Polimeks Holding, Guinness Rekorlar Kitabı dahil pek çok rekora adını yazdırarak başarılarla taçlandırdığı 20 yılını,  eşsiz bir konserle kutladı. 
1995 yılında kurulduğu günden bu yana 132 uluslararası proje ile 20 yılı geride bırakan Polimeks Holding’in kuruluş yıldönümüne özel olarak yaratılan proje kapsamında, dünyaca ünlü The Royal Philharmonic Orchestra’sı, Türkiye’nin en önemli isimlerinden Sezen Aksu’nun eserlerini yorumladı. Türk müzisyen Erdal Kızılçay’ın orkestrasyonu ile yeniden düzenlenen 15 Sezen Aksu parçası, aynı zamanda Andrea Bocelli’nin de orkestra şefliğini üstlenmiş olan Marcello Rota’nın orkestra şefliğinde eşsiz bir müzikal ziyafete dönüştü.
Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Siyahi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Gözener ile ailelerinin ev sahipliğinde özel bir davet ile başlayan geceye aralarında Güler Sabancı, Sevil Sabancı, Ahmet Zorlu, Şule-Serdar Cümbüş, Berrin Zorlu, Derin-Cem Aydın, Mustafa Taviloğlu, Ümit-Cem Boyner, Oya–Bülent Eczacıbaşı, Ali Kibar, Zeynep-Osman Çarmıklı, Ayşegül-Ömer Dinçkök, Şebnem-Ceylan-Celal Çapa, Leyla Alaton, Ayşe-Adnan Polat, Serra-Alp Taşkent, Selin Hamamcıoğlu, Sıla, Cengiz Abazoğlu, Şebnem Dinçkök, Aylin-Özcan Tahincioğlu, Erkut Soyak’ın bulunduğu iş dünyası ve cemiyetten birçok ismi katıldı. Geceye sanat dünyasından ise Oya-Hüsamettin Koçan, Mehmet Aksoy, Adnan Çoker, Sıla, Ziynet Sali, İrem Derici, Sibel- Bedri Baykam ve Kerem Görsev gibi birçok ünlü isim katıldı. 
İki bin davetliyi bir araya getiren bu özel gecede Sezen Aksu’nun kavalyesi, oğlu Mithat Can Özer’di.  
Sezen Aksu’nun son parçada sürpriz olarak sahneye çıktığı ve “Hayat Sana Teşekkür Ederim” parçasında orkestraya eşlik ettiği konser, davetlilerce ayakta alkışlandı. Sezen Aksu, yaptığı kısa konuşmada Polimeks ve Erol Tabanca’ya teşekkür ederek, “Bana hayattayken kendimi iyi hissettirdiniz. Ben böyle şeyleri dile getirmeyi sevmem ama bu gece özel bir gece ve bir ilki gerçekleştirdik. Bir insanın alabileceği en büyük hediye bu olsa gerek” dedi. 
Gecede repertuar ise şöyleydi:
1. MASUM DEĞİLİZ
2. İSTANBUL İSTANBUL OLALI 
Ud-Fatih Doğaner
Klarnet- Göksun Çavdar
3. İKİNCİ BAHAR 
Piyano-Erdal Kızılçay
4. KAYBOLAN YILLAR
5. ÇAKKIDI
6. ONURSUZ OLMASIN AŞK 
Akatay Ritim Grubu
7. KAÇIN KURASI 
Trompet- Hasan Gözetlik
Akatay Ritim Grubu
8. KAHPE KADER 
Akatay Ritim Grubu
9. SENİ KİMLER ALDI  
Bas gitar-Erdal Kızılçay
10. SORMA
11. ŞIKIDIM 
Klarnet- Göksun Çavdar
Akatay Ritim Grubu
12. BEN SENDE TUTUKLU KALDIM 
Akatay Ritim Grubu
13. KÜÇÜĞÜM 
Piyano-Erdal Kızılçay
Akatay Ritim Grubu
14. KESKİN BIÇAK 
Piyano-Erdal Kızılçay
Akatay Ritim Grubu
15. HAYAT SANA TEŞEKKÜR EDERİM 
Piyano-Erdal Kızılçay

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI