Ana SayfaYaşamThe Marmara Şişli&#8217den Rock&#8217n Roll Dolu Haftasonu

The Marmara Şişli&#8217den Rock&#8217n Roll Dolu Haftasonu

29 Eylül – 2 Ekim 2011 tarihlerinde TİM Show Center’da, dört gün boyunca 1950’lerin büyüleyici, unutulmaz müzikleri ile “sallanma ve yuvarlanma” zamanı. İnanılmaz yetenekli şarkıcıları, dansçıları ve müzisyenleri bir araya getiren  “Rock Around the Clock”’ın her gösterisinde Rock and Roll klasikleri peş peşe çalıyor ve seyirciler geceyi yerlerinde dans ederek bitiriyor. 

Buddy Holly, Bill Haley and His Comets, Chuck Berry, Fats Domino, Elvis Presley, The Platters ve Jerry Lee Lewis gibi sanatçılar sayesinde ünlü olan müzikler ile Great Balls of Fire,  Jail House Rock, Blueberry Hill, Shake Rattle and Roll, Good Golly,  Miss Molly, Johnny B. Goode ve daha birçok sanatçının unutulmaz şarkılarının seyirciyle buluşacağı gösteriye katılım The Marmara Şişli misafirleri için çok daha keyifli. Bugüne kadar uluslarası üne sahip gösterilere, festivallere evsahipliği yapan eğlence ve alışverişin oteli The Marmara Şişli, Eylül ayında tüm müzikseverlere yine muhteşem bir konaklama paketi sunuyor. The Marmara Şişli’de konaklayanlar, “Rock Around The Clock” için hazırlanan paketten faydalanıp gösteri bileti kazanabiliyor.

Müzik ve Eğlencenin Adresi: The Marmara Şişli

The Marmara Şişli’de tek ve çift kişilik odalarda konaklama paketi satın alan misafirlere “Rock Around The Clock” bileti hediyesi sunuluyor. “Rock Around The Clock” paketine The Marmara Şişli  yiyecek içecek servislerinde yüzde 10 indirim, açıkbüfe kahvaltı ve KDV dahil. The Marmara Şişli’nin odalarında paket kapsamında çay ve kahve ikramının yanı sıra kablolu, kablosuz internet servisinden de faydalanılabiliyor. Ücretsiz Gym kullanımı ve ücretsiz otopark kullanımı gibi fırsatlar da yine paket dahilinde tüm misafirlere sunuluyor.

24 saat yaşayan şehir hayatını eğlenceli tasarımı ve konseptiyle en iyi yaşatan otellerden biri olan The Marmara Şişli, alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da öne çıkıyor.

The Marmara Şişli’nin tüm müzikseverlere hediyesi olan “Rock Around The Clock” paketinden yararlanmak için rezervasyonların, konaklama tarihinden en az 3 gün önce gerçekleştirilmesi gerekiyor. Rock’n Roll dolu bir haftasonunu, The Marmara Şişli’nin konforuyla yaşamak isteyen misafirler,  “Rock Around The Clock” Paketi’ne 190 Euro karşılığında sahip olabiliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI