Ana SayfaYaşamThe Marmara Bodrum&#8217dan Sarı Yaz Paketi

The Marmara Bodrum&#8217dan Sarı Yaz Paketi

Bodrum’un en keyifli zamanlarını yaşayabileceğiniz Sarı Yaz Paketi, kişibaşı Eylül ayı için 375 Euro’dan, Ekim ayı için ise 345 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Paket dahilinde minimum 3 gece konaklama içerisinde sabah kahvaltısı ile Alacarte menüden seçilecek 3 yemek ve bir kadeh yerli içki eşliğinde bir gece akşam yemeği yer alıyor.

Bodrum manzarasıyla fark yaratan The Marmara Bodrum, odaya özel meyve sepeti ve şarap ikramı ile misafirlerini şımartıyor. 100 Euro’nun üzerindeki Spa kullanımları için ekstra 20 Euro kredi veren The Marmara Bodrum, misafirlerinin gidiş ve dönüş esnasındaki havalimanı-otel arası transferlerini gerçekleştiriyor.  Müsaitlik durumunda bir üst kategori odaya geçiş imkanı sağlayan The Marmara Bodrum, yine müsaitlik durumunda erken giriş saatini 10:00’a, geç çıkış saatini ise 16:00’a çekebiliyor. Sağlıklı yaşamın önemini bilen The Marmara Bodrum, misafirlerine ücretsiz gym kullanımı sunarken, 16 Ekim tarihine kadar The Marmara Bodrum beach özel transferini sağlıyor. The Marmara Bodrum, bütün odalarda ise ücretsiz kablosuz internet imkanı sunuyor.

Sarı Yaz Paketi’ne özel konaklama paketinde konaklamalarda 65 yaş üzeri misafirlere yüzde 10 indirim uygulanırken, 0-6 yaş arası birinci çocuk ücretsiz, ikinci çocuk veya 7-12 yaş arası çocuklar ise yüzde 50 indirimli konaklayabiliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI