Ana SayfaGüzellikThe Body Shop`tan çay ağacı serisi...

The Body Shop`tan çay ağacı serisi…

 Cildinizdeki lekelerden ve fazla yağlanmadan kurtulmak için, The Body Shop’ un Çay Ağacı serisini deneyin!

Kaynağını doğadan alan, ve cildinizi kurutmadan bir hafta içinde gözle görülür şekilde sonuç veren Çay Ağacı, olağanüstü nemlendirici özelliği ile  sağlıklı bir cildin anahtarı. ‘Tamanu yağı’nın dayanılmaz kokusu ile ‘limon çayı ağacı yağı’ ile gözeneklerin sıkılaşmasına, lekelerin ve siyah noktaların görünümünün azalmasına yardımcı olan bu harika ürün tamamen anti-bakteriyel. Cildinize güvenmenin ve hakettiği bakımla tanıştırın.
Çay ağacı serisinde bulunan "çay ağacı kapatıcı stıck" Cildinizi kurutmadan lekelerin kapanmasına yardımcı oluyor.
Aynı şekilde "çay ağacı tazeleyici mendilleri" Cildinizin gün boyunca temiz ve yağdan arınmış şekilde kalmasını sağlıyor. Tek yapmanız gereken gün içinde cildinizde beliren parlaklığı bu mendillerle silmek..
Çay ağacı serisinde,
Çay ağacı kapatıcı stıck, Çay ağacı tazeleyici mendilleri, Çay ağacı yüz maskesi, Çay ağacı yağ giderici jel, Çay ağacı yağı, Çay ağacı vücut temizleyici, Çay ağacı leke giderici gece losyonu, Çay ağacı siyah nokta giderici peeling, Çay ağacı skin clearing losyon, Çay ağacı skin clearing tonik, Çay ağacı skin clearing yüz temizleme köpüğü ve Çay ağacı skin clearing yüz temizleme jeli bulunuyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI