Ana SayfaYaşamThapz ilk lansmanına hazır

Thapz ilk lansmanına hazır

Elde edilen gelirin Kadın Adayları Destekleme Derneği’ne bağışlanacağı renkli açılış partisi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Lansman partisine katılan konuklar ilk olarak öğrencilere ait ‘Dünya Kadınlar Günü’ temalı resim sergisi ve güzel bir caz müziğiyle renkli geceye adım atacak.

Serginin ardından gelecek olan blues band ile gece hızlanırken, sürpriz ikramlar ve hediyelerle eğlence devam edecek. Öğrencilerin el emeği göz nuru firması Thapz’in bir düşünceden üniversitelerin firması haline gelişini anlatan tanıtım filmi ve hediyelerin dağıtılacağı kura çekiminin ardından, soundlarıyla sahneyi coşturan elektronik müzik ikilisi Neopol’ün dj performansları ile eğlence zirveye çıkacak!

 Gecenin en önemli anlarından biri de, yakın zamanda zalimce aramızdan ayrılmak zorunda bırakılan genç üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı unutmamak ve unutturmamak adına Özgecan için yapılan temalı t-shirtlerin katılımcılara ücretsiz dağıtımı olacak.

Thapz’in birbirinden yetenekli genç ressamlarının tasarımlarının yer aldığı tekstil ürünleri ve art print’ler mekanın dört bir yanına yerleştirilmiş olan standlardan alınabilecek. Geceye destek veren isimler geceye özel hazırlanan 2 binden fazla afişte ve İstanbul’un dört bir yanına dağıtılacak olan basın bültenlerinde, desteklerinden dolayı yer alacak ve Thapz’in geniş sosyal medya ağları ile desteklerinden ötürü teşekkür edilecek ve tanıtımları yapılacak.

Facebook-Twitter-Instagram-Behance / thapzdesign

Yer: Alt Jazz Bar / TAKSİM

Tarih: 7 Mart 2015

Saat: 20:00

Giriş ücreti: 15 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI